Támogatnátok, hogy Magyarországon is lehessen a mozik
büféjében rendes kajákat kapni és bevinni a filmre (pl.
Hot dog) mint Amerikában vagy nem? Miért?
A kérdező szavazást indított:
36 szavazat
Én se értem miért nincs:D
2021. aug. 23. 11:39
Összekoszolnák az ülést, amin pár óra múlva egy másik ember ülne. Vagy a mellettük levő ember kabátját, ruháját, táskáját.
Én ásványvízen kívül semmit se engednék. Egyen előtte. Azzal nincs kifogásom, ha előtte a büfében hot-doggal szolgálják ki, csak bevinni ne lehessen, hanem előtte egye meg.
2021. aug. 23. 11:46
Én a nudizmust tenném kötelezövé a strandokon.
2021. aug. 23. 11:47
Erről eszembe jut egy réges-régi kolléga házaspár, akik valahonnan vidékről kerültek fel Pest megyébe, és az akkor még működő Május 1 moziba mentek péntek délután. Julcsikám drága csinált hagymás-zsíros-csirkehúsos szendvicset, mert hát ők nem vesznek mindenféle bótivackot, meg vitt nagy 2 literes kólás üvegbe "tejját" és nagyon jól érezték magukat. Képzelem milyen boldogok voltak a szagtól a környéken ülők.
Én nem támogatom, eleve a nachos és társai dolgot is baromságnak tartom. Csörög, csámcsog, böfög és iszonyat koszt hagynak maguk után az emberek :(
2021. aug. 23. 11:52
a popcornnal így is akkora disznóólat tudnak csinálni maguk körül az emberek, bele se merek gondolni milyen retket hagyna maga után egy hotdog vagy hamburger
2021. aug. 23. 11:58
#5 Ezért fizetik a takarítókat nem? Amerikában is gondolom sokszor hagynak koszt maguk után a mozizók, mégis ki tudják pucolni a termet a következő film előtt.
2021. aug. 23. 12:00
#6 kárpitból szószt kiszedni 10 perc alatt? megnézném
2021. aug. 23. 12:02
Nem, semmiképpen! Még a popcornt is úgy szét tudják szórni egyesek felnőtt ember létükre, hogy még! A kisgyerekes családokról ne is beszéljünk, mit tudnak maguk után hagyni. Bár ott viszik a Kubut, meg a rágcsát a gyereknek, mert "jaj, nehogy popcornt egyen még belemegy a fogába, vagy megfullad tőle, meg amúgy is egészségtelen!" De a sok édes keksz, meg csokoládé az nem. Főleg, mikor a gyerek a csokoládés kezét belekeni a szék karfájába. Vagy a háttámlába. Hát kösz, de nem ülnék oda utána.
2021. aug. 23. 12:06
akkor már nem hot dogot csülkös velős pacal pörköltöt kéne bográcsból enni amúgy menj a VIP-be megéri árba ha éhes vagy
2021. aug. 23. 12:07
6-os, mondd ezt ott, ahol vidéki kis egytermes mozik vannak. Nem mindenhol van 10-20 termes mozi. Amúgy megnézném, hogy a belekent ketchupot mennyi idő alatt szednéd ki a kárpitból úgy, hogy nyoma nem marad. És nem, a takarítók baromira nincsenek megfizetve + sok a nyugdíj mellett dolgozó takarító is. Annyi pénzért én sem törném magam.
2021. aug. 23. 12:12
Kapcsolódó kérdések: