Ha nem tehetem meg hogy nyaralni menjek, milyen más lehetőségeim vannak?
Figyelt kérdés
Idén még nem voltam sehol, elég szűkösen vagyok.2021. aug. 21. 09:09
1/1 anonim válasza:
Megnézed a környező városokban, településeken, falukban milyen látványosságok vannak, akár csak egy szebb park ha semmi (amit kétlek). 400-500 forintból utazol egyet, kis kaját viszel, innivalót, kimozdulsz egyet 1-1 napra. Megnézheted a neten lesz-e valami esemény arrafelé, akár falunap vagy hasonló, vagy kifekszel egy strandra.
Azon kívül kitalálhatsz otthon is pihenős programokat, mint filmezés, barátokkal összejönni, sportolni, valami hobbit elkezdeni amit régóta halogatsz, neten dumálgatni másokkal, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!