Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 20-30 éves korosztály miért...

20-30 éves korosztály miért néz Zsozéatyát?

Figyelt kérdés
Tudom sokan szeretik őt, nem csak a legfiatalabb korosztályból, de valahogy nem tudom feloldani magamban ezt a hatalmas ellentmondást, kérlek segítsetek. Mert én bele néztem ennek az embernek a dolgaiba, és egyáltalán nem szórakoztat, csak szekunderszégyent érzek, de valami feldolgozhatatlan mennyiségben. Akik ebben a korosztályben követik, kedvelik, miért?
2021. aug. 15. 16:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát ezzel sem lettem okosabb, de azért kösz a választ.
2021. szept. 1. 10:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Miért? Talán nem kaptad meg a kérdésedre a választ? Azt kérdezted miért kedveli ez a korosztály Zsozet. Én elmondtam hogy a humora miatt. Mit vársz még? Elégedj meg a válasszal és kész.
2021. szept. 1. 10:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Most vissza olvasva, valóban nem mondtam el, hogy a humora miatt kedvelem. Annyi ilyen kérdésre válaszoltam, hogy keverem. Ezért elnézést kérek. Akkor viszont most már tényleg megkaptad a választ, ami remélem kielégítő volt.
2021. szept. 1. 10:45
 14/15 anonim válasza:

Miért lenne korosztályhoz kötve ez és bármi más is? Én is imádom, pályakezdő mérnök vagyok, nem 15 éves, mégis képes vagyok hallgatni is akár, nézni leülni nincs nagyon idő. Engem szórakoztat, szeretem az ilyen humort. És pont ugyan annyian vannak azok is, akik például a "trió" nevű humortalan bandát nézik, stbstb. Pont ugyan annyi embernek vicces zsoze, ahánynak a hátán feláll a szőr ezektől a "vagány" műmajmoktól..

nem vagyunk egyformák, és amúgyis, mi a gyásznak kell ezen gyötrődnöd, nincs jobb dolgod?😄

2021. szept. 27. 20:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem azért mert Zsozé 2014 körül kezdett el streamelni, rendszerint "alpári mixek" rakott be az adásai alá, és nyomta a szokásos poénjait, beszólásait, közben csgozott iszonyat bénán, ami még viccesebbé tette.

Ekkor voltam 18-19 éves, kb 1 évig néztem őt, utána már nem találtam viccesnek ezt a "műfajt".

Viszont akkoriban rengeteg 10-12 éves volt a cseten, ők azóta felnőttek és vérbeli rajongók lettek :D

De nyilván van olyan aki friss néző, és csak simán kedveli az ilyen jellegű poénos adásokat, amúgy mostanában GTA RP-t szokott játszani, ami elég népszerű, szóval már csak ezért is sokan nézik őt.

2021. okt. 10. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!