Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elfoglaltságokat/programokat...

Elfoglaltságokat/programokat ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nyár van, nincs itthon egy barátom se, nincs semmi dolgom, és nagyon unatkozok.

Próbálok hasznos, vagy legalább értelmes dolgot csinálni, mint pl rendet rakni a szobámban, rajzolni, elektronikusan rajzolni, beszélgetni interneten a barátokkal, tengerimalacokkal foglalkozni, de ezt csinálom már kb egy hete, és azért így már elég unalmas.

Ki nagyon nem tudok menni (itt most a kertbe értem), mert mostanában már vagy esik az eső, vagy esett, és nedves a fű, vagy pedig nincs kedvem, mert kb egész tavasszal kint voltam az udvaron, bejártam a kerületet (vagyis bebicikliztem), és már nagyon nem találok semmi újat, pláne hogy a biciklim lánca használhatatlan. Szinte. És sétálva/ rollerrel meg nem szeretek annyira menni

Az lenne a kérdésem, hogy tudtok programokat, elfoglaltságot ajánlani, vagy akár egy, vagy több napos programokat?

2021. aug. 6. 20:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!