Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ma miért divat alkoholizálni?

Ma miért divat alkoholizálni?

Figyelt kérdés

Voltam legutóbb egy buliban ahol nem volt kedvem inni.

Nem mondom hogy nem ittam, de jóval kevesebbet mint a többiek.

Erre le lettem szólva. Most komolyan ma ennyire ki vannak nézve aki fiatal kora ellenére nem iszik?

Mondjuk én ezt sosem értettem miért ennyire "menő" dolog.

Értem én hogy feloldódik tőle az ember, de pl én jobban érzem magam alkohol nélkül egy társaságban mint alkohollal.

Szóval világosítsatok már fel hogy miért "kevesebb" így egy ember

2021. aug. 6. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretek inni ,mindig csodálkoztak amikor anélkül is jól érzem magam. De nem erdekel mások mit gondolnak erről
2021. aug. 6. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem alkohol nélkül sokkal jobb lehet egy "buli"! Ha nem iszol, nem "veszted el az eszed"! Tudsz normálisan gondolkodni, másokhoz viszonyulni! Szerintem inkább több vagy ezzel a hozzáállással!
2021. aug. 6. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az ivás majdnem annyira gáz, mint a dohányzás.
2021. aug. 8. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:

A választ nem tudom, de engem is ritka mód idegesít, hogy azzal menőznek kollégáim és a kolléganőim, hogy mennyit ittak ekkor meg akkor.. Most egy kollégám elhívott magához PS-ezni, mondta vesz piát meg minden. Mondom én nem igazán iszok alkoholt (egy doboz sört is 3 órán keresztül iszok, az nálam a lazulás havi 1-2 alkalommal maximum), erre ő mondja, hogy ő valószínűleg be fog rúgni.. most nem igazán tudom, hogy elmenjek-e hozzá, mert józanul egy ittasra más szemmel néz az ember..

Őszintén szólva én az alkoholt tartom az egyik legrosszabb drognak, mert igencsak vannak, akik nagyon kezelhetetlenek ittasan..

27/F

2021. szept. 1. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!