Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valaki tud postás kódot?

Valaki tud postás kódot?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen nekem kell szórólapozni,és a lakóházakba kell bemenjek,hogy a postaládába dobjam a lapokat.Ehez viszont telefonálgatnom kell a lakóknak,hogy engedjenek be,ami nekem nagyon kellemetlen. Szerintem a lakóknak sem a legjobb,hogy egyfojtában zavarják őket.Szóval,ha valaki esetleg tud egy postáskódot azért hálás lennék..És természetesen a kódot PRIVÁTBA kérem,ahol ha szükséges meg tudom mutatni,hogy valóban csak a munkához használnám.
2021. júl. 11. 07:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Aha, és eddig a lakók be is engedtek, mert mentél szórólapozni. :D

Itt ha nem lennének lusták, egy szórólapos hívásra még egy vödör vizet is kapna a nyakába az ürge.

2021. júl. 11. 07:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen beengedtek képzeld el. Megszoktam mondani,hogy jónapot,szórolapot hoztam,szeretném a postaládába betenni,és van aki beengedNekem ez a munka köröm,és ha neked ennyi eszed van hogy leöntenéd a szórólaposokat vizzel,kívánom,hogy a a legszarabb munkát kapd az eletbe amit csak lehet.
2021. júl. 11. 17:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Max néha 1,2 ember lejön megnézni valóban szórólapozok,és nem csak szórakázom.Akkor mindig annak adom a kupont. Mert minden lakóházban ott kell hagyni 1 db kupont véletlenszerűen amivel olcsobb lesz a belépő jegy.

Persze nem tudom tudsz e olvasni ugyanis írtam,hogy PRIVÁTBA írjanak kódot aki tud mert tudom hogy nem véletlen nem adják ki. Azt is elmondtam,hogy aki ír,annak úgyis meg tudom mutatni,hogy valóban szórózok. Szóval a bunkó/ostoba kommentet megőrizhetted volna magadnak.

2021. júl. 11. 18:00
 4/5 anonim válasza:
47%

#1 Én beengedem őket:) Annó én is szóróztam,tudom mekkora szívás amikor órákig szenved az ember,hogy legalább a felét elossza.:)És igen is kellemetlen tud lenni amikor az emberek darab sz.rként kezelnek:)2021 van. Mi lenne,ha a bunkózás helyett segítenénk a másikat?

Kérdésre a válasz.Én lehet tudok 1 et. Annyi,hogy megmondod melyik cégnél szórózól?

2021. júl. 11. 18:05
 5/5 A kérdező kommentje:
2-es. Persze. De csak privátban,mert én meg a munkahely nevét nem használhatom nyilvánosan.A főnököm allergiás ezekre..
2021. júl. 11. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!