Valaki tud postás kódot?
Aha, és eddig a lakók be is engedtek, mert mentél szórólapozni. :D
Itt ha nem lennének lusták, egy szórólapos hívásra még egy vödör vizet is kapna a nyakába az ürge.
Max néha 1,2 ember lejön megnézni valóban szórólapozok,és nem csak szórakázom.Akkor mindig annak adom a kupont. Mert minden lakóházban ott kell hagyni 1 db kupont véletlenszerűen amivel olcsobb lesz a belépő jegy.
Persze nem tudom tudsz e olvasni ugyanis írtam,hogy PRIVÁTBA írjanak kódot aki tud mert tudom hogy nem véletlen nem adják ki. Azt is elmondtam,hogy aki ír,annak úgyis meg tudom mutatni,hogy valóban szórózok. Szóval a bunkó/ostoba kommentet megőrizhetted volna magadnak.
#1 Én beengedem őket:) Annó én is szóróztam,tudom mekkora szívás amikor órákig szenved az ember,hogy legalább a felét elossza.:)És igen is kellemetlen tud lenni amikor az emberek darab sz.rként kezelnek:)2021 van. Mi lenne,ha a bunkózás helyett segítenénk a másikat?
Kérdésre a válasz.Én lehet tudok 1 et. Annyi,hogy megmondod melyik cégnél szórózól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!