Fel fog hívni a póstás?
Figyelt kérdés
Jul 4-én rendeltem egy telefontokot bangoodrol es a kapucsengőre nincs kiirva a nevem sem a postaládánkon nincs kint ,viszont adtam meg telefonszámot,fel fog-e hívni a póstás mielott ideer vagy hogy oldja meg?2017. júl. 13. 21:27
1/8 anonim válasza:
Engem mindig SMS-ben értesítenek.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem így lesz
2017. júl. 14. 10:57
3/8 anonim válasza:
Elvileg amikor majd ott áll a kapuban tanácstalanul hogy hol laksz akkor felhív hogy mi legyen-viszont ha berág rád mert rejtőzködsz akkor csak egy értesítőt tesz ki valahová ahol megtalálod és akkor sétálhatsz a postára átvenni a csomagot -mert nem kötelessége nyomozgatni...
4/8 A kérdező kommentje:
Név van kint a kapucsengőn illetve a postaládán,csak nem az enyem,esetleg az megoldas lenne,ha kiragasztanam a nevem a kapucsengőre? Köszi a választ! :)
2017. júl. 14. 23:39
5/8 anonim válasza:
Igen az megoldás is lehet akár. Postaládára is kell írni nem csak a csengőre. Mivel szolgálati telefont nem kapnak a kézbesítők (csak a csomagosok) így nem várható el tőle hogy felhívjon saját számról önköltségen.
6/8 A kérdező kommentje:
Csak 1 a probléma max a kapucsengőre tudom kiragasztani a nevem,mert albiba vagyunk jelenleg es a postalada nem a miénk.
2017. júl. 15. 10:51
7/8 anonim válasza:
Akkor legalább a küldeményen és a postaládán is szerepeljen az emelet/ajtó.
8/8 A kérdező kommentje:
Emeletet,ajtot nem adtam meg,a postaládára meg nem irhatok ki semmit,mert nem a mienk.viszont kiragasztottam a kapucsengore a nevem. Gondolom akkor felcsenget.
2017. júl. 16. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!