Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért vannak sokan negatív...

Miért vannak sokan negatív véleménnyel fatimapankáról?

Figyelt kérdés
Az embereknek az se jó, ha valaki csak a tökéletes életét mutogatja, de az se ha felvállalja a nehézségeket, és nem játsza az ősanyát, hanem tud segítséget kérni, mint Fatima. Szerintem nagyon jó, hogy nem csak arról beszél, hogy csillámpóni az egész gyerekvállalás. Mégis igen kemény kritikákat olvastam róla az elmúlt időben.
2021. jún. 30. 15:11
 1/9 anonim válasza:
100%
Ki ez te?
2021. jún. 30. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Hol olvastad?
2021. júl. 22. 06:50
 3/9 A kérdező kommentje:
2021. júl. 22. 08:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Itt azért elég keményen osztják szegényt
2021. júl. 22. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon régtől nézem a videóit, amik számomra legtöbbször nagyon inspirálóak. Fati arra törekszik, hogy megragadja a szépséget a világban. Nagyon jó az ízlése, próbál meghitt hangulatot teremteni maga körül.

Negatívum is van, de ennek ellenére sok hazai youtuberrel ellentétben mégis ő az, akit töretlenül követek hosszú idő óta.

Kérdésre visszatérve: talán az zavarhatja az embereket, hogy bemutat egy nagyon inspiráló és pozitív életvezetést, miközben segítség nélkül ez kivitelezhetetlen. Az meg, hogy pénzért segítséget fogadjunk... hát, nem egy hétköznapi dolog, akkor sem, ha egy ikerpárnál sokkal több kisgyeremeket nevelünk, én pl. négyet.

Ezért számomra nem annyira "életszagú" amit mutat, de összességében motiváló és értékteremtő sok videója.

De miért várjuk tőle, hogy tökéletes legyen? Bárkit kielemzünk, vannak hibái és vannak jó tulajdonságai.

Az meg, hogy van egy extra anyagi támogatás mögötte (a családi vállalkozásra gondolok), ez is olyan dolog, ha bármelyikünknek megvolna, élnénk a lehetőségekkel, de az is tény, hogy itthon akkora vagyoni különbségek vannak és ez gyakran nincs arányban, hogy valójában ki mennyit dolgozik, így nyilván ez a tény is szülhet egy kis irigységet, ami érthető.

2021. okt. 3. 09:08
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Talán azért, mert minden mondata igaz, amit leírtak róla! Én is ismerem személyesen és rohadtul nem bírtam! A neten mutatott kép egy hazugság!
2022. jan. 19. 14:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Milyen ő valójában?
2022. jan. 19. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha én ezt most itt kifejteném, gyakorlatilag teljesen ki kell adnom magam hozzá. Járt hozzám egy időben egy bizonyos szolgáltatás miatt és gusztustalanul viselkedett velem szemben a hátam mögött! Én gyakorlatilag csak ilyen embereket ismertem, akiknek problémája volt vele és teljesen egybevág ezekkel a kommentekkel!
2022. jan. 19. 14:37
 9/9 anonim ***** válasza:
12%
Nagyon kedves youtuber anyuka. Engem is érdekelne, miért vannak róla ilyen szélsőséges vélemények. Nem lehet, hogy irigységből?
2022. márc. 9. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!