Tánctanárok, titeket érdekel, hogy miért hiányzik egy tanítvány az óráról? Szoktatok aggódni érte? Vagy nem kerültök szoros kapcsolatba velük?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 15:01
1/4 anonim válasza:
Én mindig kérem őket hogy ha nem lesznek jelezzék, tehát ha nem jön és nem tudok róla akkor szólok a szülőnek.
2/4 A kérdező kommentje:
1 nagyon szépen köszönöm a választ!
Olyankor aggódni szoktál, ha nem szólnak és nem mennek órára? Mennyire befolyásolja ez azt, hogy az órára tudj figyelni?
Illetve, ha valaki szól, hogy nem megy és szomorú indoka van, akkor szoktál gondolni rá és sajnalod őt? Van, hogy sírsz, mint Maxime az Amynek itélve című sorozatban?
Bocsi, tudom, hogy bugyuta kérdések, de kiváncsi vagyok, hogy ezt hogyan éli meg egy tanctanár.
2021. jún. 18. 10:37
3/4 anonim válasza:
Annyira nem vagyok érzékeny, persze sajnálon de ez nem befolyásolja az órát. Igazából aggódni meg nem nagyon van okom, ha nem jön a gyerek akkor általában a szülő tudja hol van és csak elfelejtett szólni. Olyan még nem fordult elő hogy valaki "elveszett".
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Én a hozzászólásaidnal megnyomtam a kerek zöld hátterű gombot, aminek a közepén van egy fehér pipa, mivel a válaszaidat hasznosnak találtam. Nagyon hálás vagyok, hogy írtál.
2021. jún. 18. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!