Legszebb Harry Potter idézetek?
Figyelt kérdés
Most kifejezetten nem a Dumbledortól való, ronggyá idézett bölcsességekre gondolok, hanem olyan idézetekre, amiket mondjuk Harry mondott Dumbledornak, vagy tanítvány a mesternek2021. ápr. 30. 23:56
1/9 anonim válasza:
"Harry, remember one thing. It's better to cum in the sink than to sink in the cum."
2/9 anonim válasza:
Az első viccesnek hiszi magát.
Amúgy szerintem less rá a Kritikus tömeg nevű oldalra, ott pont így emberek szoktak kigyűjteni filmekből idézeteket is, lehet köztük mazsolásra.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez az egyik legszebb jelenet. Amit Lupin mondd, Lilly-ről, az annyira megható.
7/9 anonim válasza:
Nem kifejezetten szép, ráadásul nem is Potter, hanem Legendás Állatok, de azért remélem, hogy belefér
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, nagyon jókat találtatok!🥰
2021. máj. 2. 22:02
9/9 anonim válasza:
Én azt szeretem nagyon, amit Lumpsluck mond Lilyről. Hogy kapott tőle egy liliomszirmot, ami átváltozott hallá. Aztán egy nap a halnak nyoma veszett, és nem sokkal később megérkezett Lily Evans halálhíre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!