Media Markt vagy Emag a megbizhatóbb? Esetlegs probléma esetén hol rugalmassabbak?
Mind kettő megbízható. Media Marktnak van sok boltja,ott be tudod vinni szemèlyesen ha valami nem jó.
Bár rafkósok azok is nem kicsit,egyszer ugyanazt a terméket megrendeltem a családból véletlen,erre írtam is egy emailt,hogy kérem szépen töröljék,majd 4 nap múlva amikor a postás kihozta és átvettem 5 percre rá megdobtak egy emailel,hogy hát ezt már sajnos kiküldtük,de reméljük tetszik,de mindegy vissza lehetet küldeji attól függetlenül.
Az Emag nemrég összeállt az Extreme Digital-al.
A face-n az "Extreme Digital
károsultak" csoportjában olvashatsz cifra dolgokat.
Én inkább a Médiára szavaznék.
Az e-mag két cégénél is négyszeri levélváltásra sikerült elküldetni a terméket. Hisz vannak saját cuccuk, de a zöme külsös cég által forgalmazott termék, mint mondjuk az Ali... De itt azzal a céggel, forgalmazóval kell kapcsolatot tartani s nem a e-piac üzemeltetőjével.
Hozzátenném még az FcMarket-t is. 3 hete rendeltem (mindig előre fizetek, tudom butaság) se kép, se hang 2 levél után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!