Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Akárki próbálta már a Somersby...

Akárki próbálta már a Somersbyt Vodkával keverve? Mert van aki azt mondja hogy fejenbasz, de nemakarom kidobni a pénzt rá, ha esetleg ihatatlan.

Figyelt kérdés
Félreértések elkerülése végett nagykorú vagyok, csak nem szeretem kidobni a pénzt, mert éltem már szegénységben.

2021. máj. 25. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem bizarr kombónak tűnik. Az üdítőhöz azért adnak hozzá vodkát, hogy alkoholos legyen, a Somersby viszont alapból az, így sok értelme nincs szerintem. Bár ha abból indulunk ki, hogy a tequilát is szokás sörrel keverni, akkor ezt is ki lehet próbálni. Szerintem jobban jársz, ha tisztán iszod mindkettőt.
2021. máj. 25. 17:31
 2/2 Phoney ***** válasza:

Bármilyen más magas alkoholtartalmű szénsavas ital is ugyanúgy fejbeb*sz, főleg ha édes és emiatt nem érzed, hogy mennyire erős, csak nyeled, mint a sört.

Olcsóbb alternatívák lehetnek vodkapezsgő, vagy egyszerűen a szódavízzel felöntött vodkaszörp, megfelelő vodkamennyiséggel persze. De ha elég jól sikerül, akkor nem biztos, hogy másnap megköszönöd a válaszom :)

2021. máj. 26. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!