Akárki próbálta már a Somersbyt Vodkával keverve? Mert van aki azt mondja hogy fejenbasz, de nemakarom kidobni a pénzt rá, ha esetleg ihatatlan.
Figyelt kérdés
Félreértések elkerülése végett nagykorú vagyok, csak nem szeretem kidobni a pénzt, mert éltem már szegénységben.2021. máj. 25. 17:03
1/2 anonim válasza:
Hát nekem bizarr kombónak tűnik. Az üdítőhöz azért adnak hozzá vodkát, hogy alkoholos legyen, a Somersby viszont alapból az, így sok értelme nincs szerintem. Bár ha abból indulunk ki, hogy a tequilát is szokás sörrel keverni, akkor ezt is ki lehet próbálni. Szerintem jobban jársz, ha tisztán iszod mindkettőt.
2/2 Phoney válasza:
Bármilyen más magas alkoholtartalmű szénsavas ital is ugyanúgy fejbeb*sz, főleg ha édes és emiatt nem érzed, hogy mennyire erős, csak nyeled, mint a sört.
Olcsóbb alternatívák lehetnek vodkapezsgő, vagy egyszerűen a szódavízzel felöntött vodkaszörp, megfelelő vodkamennyiséggel persze. De ha elég jól sikerül, akkor nem biztos, hogy másnap megköszönöd a válaszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!