Tudnátok olyan könyveket vagy animéket mondani, ahol a főszereplő maga a főgonosz?
Azért megkérdezném, hogy az Attack on titanban a főszereplő mégis, hogy a főgonosz???
A Tokyo Ghoulban se Kaneki a főgonosz. Kaneki minden csak nem gonosz.( Ez (is), volt a mondani valója, hogy nem minden Ghoul gonosz, és ne itéljünk valakit csak a kinézetéről/származásáról. Hogy nem minden, fekete-fehér. És, hogy ne ítélkezzünk mások felett amikor semmit se tudunk róluk) Amúgy az anime nem valami jó. Ne értsetek félre imádom a TG-t, de a manga sokkal jobb és az animét szépen elcseszték! Az első évadot még imádtam. De a második évadban nem követik a manga cselekményét, ennek "hála", eléggé rossz lett az egész. Arról nem is beszélve, hogy ha nem olvasod a mangát csak az animét nézed a harmadik évadból valószínűleg nem fogsz érteni semmit.
De a mangát meleg szívvel ajánlom!
#7 Igen, a SW könyvek közül a Thrawn jó ideje tervben van pl. :D
#8 Az AOT mangát éppen csak addig olvastam előre, amennyit megtaláltam a neten (kb. Eren és Zeke közös emlékkutatásukig. :D) És igen, előtte semmiképp sem nevezhető annak, és igazából utána sem egészen... de na, nekem ideillett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!