Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtak olyan könyveket mondani...

Tudtak olyan könyveket mondani amiben a főszereplő duci?

Figyelt kérdés
Tudom ez a kerdes nem valami ertelmes csak elgondolkoztam milyen konyveket olvastam amiben a foszereplo pufibb es nem jutott eszembe sok...

2020. júl. 23. 23:37
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Insatible – az új sorozat, ami augusztus 10-én veszi kezdetét, bizony már most rendkívül nagy visszhangot tudhat magáénak. A történetről röviden annyit, hogy főszereplője egy duci lány, Patty, akit folyamatosan zaklatnak súlya miatt. A helyzet odáig fajul, hogy súlyosan megsebesítik, és többé nem tud rendesen enni. Ennek következtében Patty fokozatosan veszít testsúlyából, egészen addig, amíg bomba kinézete nem lesz és bosszút nem áll így rosszakaróin. Nem is tudjuk, hogy kezdjük a sok problémát ezzel a sztorival.
2020. júl. 24. 00:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Végtelen történet
2020. júl. 24. 00:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Kody Keplinger: The DUFF - A pótkerék
2020. júl. 24. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Sohonyai Edit: Kockacukor (ez ifjúsági, nem tudom az ilyen érdekel-e, de jó könyv)
2020. júl. 24. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Kelly Oram-Csókelvonó ​kockáknak
2020. júl. 24. 20:47
 6/9 anonim válasza:
100%
Király Anikó: Strand, papucs, szerelem
2020. júl. 25. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
fényhozó
2020. júl. 25. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Julie Murphy: Dumplin'– Így kerek az élet. Nagyon szerettem ezt a könyvet és nagyon motivál is az önelfogadásra. Film is készült belőle, viszont a könyv sokkal jobb és teljesebb, nekem a film kicsit olyan összecsapott, de a könyv után jó megnézni azért azt is:)
2020. júl. 26. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Jennifer Niven: Veled teljes a világ

Deirdre Riordan Hall: Sugar

2020. júl. 31. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!