Szoktatok rajzolni? És ha igen mit szerettek leginkább?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 02:33
11/14 anonim válasza:
Mabdalákat, fanartot, tájképet, van, hogy stílusokat parodizálok (pl Picasso) vagy saját képekbe rakok utalásokat művekből vagy arról, mi zajlik épp a lelkemben.
A legjobb az egészben, hogy elvileg sajátságos színvilágom és kontúrstílusom van, szóval kb érezhetek, csinálhatok bármit, itthon nem fogja megmondani senki, hogy "na ez egy fülig szerelmes kép" "itt biztos nagyon depressziós", mert minden képem nagyon kontrasztos, valamennyi szín mindig van rajtuk, így valami sablonosság mindig van bennük😅
13/14 anonim válasza:
A saját történetem karaktereit szoktam néha-néha, de nagyon bénán rajzolok. Szóval inkább azt mondanám, hogy csak amolyan vázlatot készítek, és majd megkérek valakit, hogy illusztrálja normálisan. 😆
14/14 anonim válasza:
Én főleg portrét és pillanatképet szoktam rajzolni animékből és képregényekből. De szoktam saját karaktereket is rajzolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!