Csinált már valaki ilyet? (bővebb lent)
Sok-sok cukorka be van tekerve valamilyen anyaggal egy lószerű alakba.Mesékben szokott lenni,amikor szülinapi bulit tartanak.Asszem pinyátának hívják.A lényege az ,hogy egy embernek bekötik a szemét és egy ütő(vagy bot v. ilyesmi...) van a kezében.Ez a pinyáta pedig fel van akasztva egy fára és akinek be van kötve a szeme,annak le kell vernie az ütővel.Ha sikerül akkor kiszakad és kiömlenek belőle a cukorkák.
Csinált már vki ilyet szülinapi bulira?Ha igen,mivel vannak betekerve a cukrok és hogy lehet olyan alakot formálni belőle?
(Bocsi ,ha nem volt érthető :S )
csináltam már ilyet. sima egyszerü cukrok vannak benne , és főleg tépőzárasra csináltuk az egészet igy könnyen kiestek a cukrok belőle . nekem nagyon tetszett.
ajánlom neked is ;) :D
14/L
Hogy csináltátok tépőzárasra?És mivel tekertétek be a cukrokat(úgy értem h milyen anyaggal)?A vendégeknek tetszett?:D
Bocsi,hogy ennyit kérdezek :$ =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!