Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A körömlakk lemosóval lehet...

A körömlakk lemosóval lehet szipuzni?

Figyelt kérdés
Nem én akarok, de az egyik bnöm elvileg azzal szipuzott egyszer de nem tudom h ez lehetséges e?:O
2010. aug. 23. 19:44
 1/9 anonim válasza:
47%

nem:)

csak kamu amit magyaráztott...ha nagyobb hatást akar elérni a barátnőd ajánlom neki a habpatront.;)

2010. aug. 23. 19:56
 2/9 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszod :D
2010. aug. 23. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Az miaz?
2010. aug. 23. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
én se tudom
2010. aug. 23. 20:12
 5/9 anonim válasza:
hát ha egy zacskóba beleönti és úgy inhalálozza( nagy levegőket vesz a körömlakklemosós zakbólól) akkor talán . de ha szipuzni akar akkor gáztöltőzzön
2011. nov. 14. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet, de minek? Semmi hatäsa incs, mert a körömlakklemosoban nincs tuol. A higitoban van, az okozza a halucinäciokat, attol jo.
2012. jan. 23. 20:32
 7/9 anonim válasza:
ezektől a szerektől nem lehet halucinálni wagyis lehet de csdak egy vörös fekete karikákat látsz és hangokat hallasz ..szipuztam párszor de nem érdemes ilyenekkel játszadozni mert hamar ellehet ebben patkolni...szerintem ha walaki kábulni akar akkor inkább marihuána vagy jósmenta. ezek nem ölnek meg viszont a szipuzás hamar tönkretesz!!
2012. jan. 27. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:
A hipó jó ilyenre?
2012. febr. 21. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Bartos tud körömlakklemosóval is :D
2014. júl. 15. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!