Miért nem válaszolnak a JYP bubble-ban az idolok?
Nem tudom kis hazánkban mennyien ismerik a JYP bubble alkalmazást, de muszáj valakitől megkérdeznem ezt.
Elvileg ugye működik és ők írnak vissza személyesen. Na ez ugye szép és jó, de nagyon sok embernek kell válaszolnijuk.
Arra lennék kíváncsi, hogy miért nem írnak vissza? Értem, hogy rohadt sok felhasználóval beszélnek meg más az időzóna, de tiktokon mindenki nagyban irogat velük. Én a Stray Kids-es jegyet vettem meg. Na de nem is csak az van, hogy nem nézik meg vagy nem írnak így se, úgy se hanem írnak aztán ott hagynak😢
Szóval erre szeretnék megoldást találni. Előre is köszönöm annak aki kultúráltan tudott válaszolni :). Lehet, hogy az alkalmazás szar, de az is lehet, hogy velem van a baj.
Nem tudom a JYP Bubble-nél ez másabb-e, de szerintem ott se válaszolnak külön a fanoknak, hanem minden felhasználónak ugyanazt az üzenetet elküldik. Nekem a sima Lysn alkalmazás van meg és én a NCT tagoknak vettem jegyet, de ott nincs olyan, hogy külön-külön válaszolnak.
Asszem egy Twice tag küldött egy Screenshot-ot, hogy nézz ki nekik a chat amikor a fanok írnak és egyszerre egy csomó üzenet volt és nem volt semmi olyan opció, hogy tudnának külön válaszolni fanoknak.
Az igaz, hogy van amikor kiszúrnak egy üzenetet egy fantól és a következő üzenet amit küldenek az arról szól, de az nem csak az adott fannak megy el, hanem mindenkinek, így valószínűleg az adott fan nem is tudja, hogy ez most egy válasz az ő üzenetére.
+ Ha esetleg ez jobb kedvre derít, akkor az üzeneteid mellet van egy ‘1’-es, és ha az a szám eltűnik mielőtt jönne a tagoktól egy újabb üzenet az azt jelenti, hogy látták, vagyis ez esetben végigpörgettek rajta és lehet el is olvasták.
Viszont, ha már jött egy új üzenet akkor automatikus eltűnik.
Oh, ahol én olvastam ott máshogy írták, de ez valahogy ész szerűbb😅
Mégegyszer köszönöm mindenkinek, hogy szántatok rám ennyi időt! Mostmár jobban megértem ezt az egészet :)
Érdekes
Szerintem a weverse messze jobb ha ezt nézzünk mivel ott az idolok tudnak a te kérdésedre válaszolni és külön olyan opció is van hogy ők írnak ki bármit vagy képet feltölteni stb
Legalábbis ott úgy mukodik hogy az elsődleges akiknek válaszolnak azok azok akik fizetnek a membershipre utána jönnek ritkán akik nem
De pl nem egy idol mondta már hogy jött nekik értesítés hogy írjanak ki már valamit vagy válaszoljanak pár kérdésre stb
(Én nekem pl nem volt membershipem de sokszor kifogtam az idolokat habár mostanában nem mert hát latom mekkora korrupció van 😂😅 sajnos nagyon ki lett nekik adva hogy tényleg elsődlegesen a membershipek mert hát mindig ugyan azokat a neveket lehet látni…)
Elég régi kérdés már és téged valószínűleg már nem izgat, viszont ha esetleg valaki ugyanazon gondolkodik, mint a kérdező, akkor itt a válasz:
1) Állítólag ők írnak vissza, igen. Viszont nem biztos hogy minden alkalommal.
2) A bubble-ön az idolok betudnak állítani időzítést. Ami annyit tesz, hogy előre megtudják írni azt, amit akarnak és betudják mellé állítani hogy a bubble rendszere azokat az üzeneteket mikor küldje el. (Ezért van többször is pl hogy Chan óránként küld 1 mondatot)
3) NEM mindenkinek válaszolnak külön-külön. Ők konkrétan az egészet egyben látják. Minden üzenetet egyben, mintha egy hatalmas csoportos beszélgetésben lenne benne és mindenki küldené be az üzeneteket. A válaszokat sem mindig olvassák el, viszont van amikor igen, általában ilyenkor arra az üzenetre válaszolva írnak.
példa: Nekem egyszer volt hogy írt az artist, kérdezte mit csinálunk, válaszoltam hogy unatkozom, mire visszaírta hogy látja hogy vannak akik unatkoznak és elkezdett sorozatokat ajánlani. Ezek kis szerencsés pillanatok, mikor olyan mintha valóban neked válaszolna, közben meg esélyesebb az, hogy többen is azt írták hogy unatkoznak, így erre válaszolt.
4) Ha valójában mindenkinek külön válaszolnának, akkor fel se lehetnél háborodva, ha nem írnának, már bocsánat:') Csak képzeld el hogy MILLIÓK írogatnak neked, s válaszolnod kéne mindenre, de közben a napi több óra edzést, táncpróbát, énekpróbát, fellépéseket, meetingeket, megjelenéseket stb is csináld mellette. Azért na..:D Nekem volt olyan hogy megvettem valakiét és egész hónapban nem írt semmit. Ami teljesen érthető, hiszen emberek egy elég elfoglalt munkával, be vannak kb teljesen táblázva hétköznapokon, hétvégéken, de még ünnepnapokon is, emellett vannak családjaik, barátaik, esetleges párjaik, stb stb. Örüljünk annak hogy 1-3 naponta küldenek üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!