Retró Rádió vagy Sláger FM? Melyiket szeretitek jobban?
Egyiket se, van saját ízlésem. Amit nem játszanak rádióban.
Amúgy az #1nek igaza van, csak oda kellett volna írnia, hogy a 2000 után születettek.
"csak oda kellett volna írnia, hogy a 2000 után"
Én jóval 2000 előtt születtem és mégis YouTube-ról hallgatom a zenéket és egyebeket. Ugyan a minőségre elég kényes vagyok, de egy-kettőtől eltekintve egész tűrhetőek.
Szóval nem tudom, hogy mi a helyzet mostanában a rádió csatornákkal, de 10-15 évvel ezelőtt volt pár rádió, ami nagyon sokat ismételt.
De a lényeg itt van:
"Van saját ízlésem. Amit nem játszanak rádióban."
A munkahelyemen "háttérzajként" üzemel a rádió. Másra véleményem szerint nemigen jó.
Egyik kollégámnak a Retró a mániája, ha ő nem dolgozik éppen, akkor Sláger vagy Petőfi szól. Ha már muszáj, akkor inkább az utolsó kettőt hallgatom szívesebben. Az agyonjátszott "szuperslágerektől" herótom van.
Amúgy valóban, nem csak a 2000 után születettek részesítik előnyben a Youtube-ot. Én középkorú vagyok és évek óta már azt hallgatom inkább, ha tehetem. Ott legalább válogathatok, ami tetszik, és újakat is bőven felfedezhetek. A CD-imet is csak ritkán veszem elő. Kifutott már az is.
irodában vagyok kénytelen rádiót hallgatni, és legjobban a Sláger FM-et viselem el. A Retro szerintem borzalom, és sajnos mióta Bochkor visszatért, mindig az megy:
a zene kínálatuk borzalom, nem is vagyok híve a régi zenéknek, de elviselném, ha nem ugyanaz a 20-30 szám menne állandóan.
A reggeli műsorukat vártam, de már nem tudom elviselni, főleg nem minden nap. A magát zseninek gondoló korlátolt Bochkor is sok, Voga blokkjain el tudnék aludni, a műsor témái is sokszor unalmasak.
Ma pl. az volt a téma, hogy betelefonált vmi liba, hogy „hehehe hahaha” egyszer kizavarta Cristiano Ronaldot vmi reptéri helyiségből. roppant érdekfeszítő volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!