Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Retró Rádió vagy Sláger FM?...

Retró Rádió vagy Sláger FM? Melyiket szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 26. 13:18
A kérdező szavazást indított:
Retró Rádió
Sláger FM
16 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Mai ember YouTube-ot hallgat, nem rádiót.
2021. ápr. 26. 13:27
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Egyiket se, van saját ízlésem. Amit nem játszanak rádióban.

Amúgy az #1nek igaza van, csak oda kellett volna írnia, hogy a 2000 után születettek.

2021. ápr. 26. 13:36
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Igen, az valóban lemaradt.
2021. ápr. 26. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

"csak oda kellett volna írnia, hogy a 2000 után"

Én jóval 2000 előtt születtem és mégis YouTube-ról hallgatom a zenéket és egyebeket. Ugyan a minőségre elég kényes vagyok, de egy-kettőtől eltekintve egész tűrhetőek.

Szóval nem tudom, hogy mi a helyzet mostanában a rádió csatornákkal, de 10-15 évvel ezelőtt volt pár rádió, ami nagyon sokat ismételt.

De a lényeg itt van:

"Van saját ízlésem. Amit nem játszanak rádióban."

2021. ápr. 27. 07:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezért is nem írtam oda.
2021. ápr. 27. 08:58
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
Meglepődnétek, de sok fiatal hallgat retrót, szóval Sláger FM.
2021. máj. 1. 20:08
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

A munkahelyemen "háttérzajként" üzemel a rádió. Másra véleményem szerint nemigen jó.

Egyik kollégámnak a Retró a mániája, ha ő nem dolgozik éppen, akkor Sláger vagy Petőfi szól. Ha már muszáj, akkor inkább az utolsó kettőt hallgatom szívesebben. Az agyonjátszott "szuperslágerektől" herótom van.

Amúgy valóban, nem csak a 2000 után születettek részesítik előnyben a Youtube-ot. Én középkorú vagyok és évek óta már azt hallgatom inkább, ha tehetem. Ott legalább válogathatok, ami tetszik, és újakat is bőven felfedezhetek. A CD-imet is csak ritkán veszem elő. Kifutott már az is.

2021. máj. 1. 22:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

irodában vagyok kénytelen rádiót hallgatni, és legjobban a Sláger FM-et viselem el. A Retro szerintem borzalom, és sajnos mióta Bochkor visszatért, mindig az megy:

a zene kínálatuk borzalom, nem is vagyok híve a régi zenéknek, de elviselném, ha nem ugyanaz a 20-30 szám menne állandóan.

A reggeli műsorukat vártam, de már nem tudom elviselni, főleg nem minden nap. A magát zseninek gondoló korlátolt Bochkor is sok, Voga blokkjain el tudnék aludni, a műsor témái is sokszor unalmasak.

Ma pl. az volt a téma, hogy betelefonált vmi liba, hogy „hehehe hahaha” egyszer kizavarta Cristiano Ronaldot vmi reptéri helyiségből. roppant érdekfeszítő volt.

2021. máj. 3. 14:31
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Mi is rádiót hallgatunk munkahelyen. A yt-on sok ko**og reklám van. Undorító. Nem lehet egy zenét meghallgatni, hogy ne jöjjön be valami. Ja végülis van opció: fizess.
2021. máj. 3. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:
82%
#9 Adblock plus-ról hallottál már? Ingyenes, és nincs reklám. Amúgy meg ezt úgy mondod, mintha a rádión nem lennének reklámok.
2021. máj. 3. 22:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!