Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Bartos leszedette az ominózus...

Bartos leszedette az ominózus videót?

Figyelt kérdés
Utolsó videója csak nekem nem látszik már amiben az ominózus " elköszönés " hangzik el?
2021. ápr. 22. 16:23
 1/4 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem nagyon úgy néz ki, bár jól megmondta legalább mi a véleménye a nézőiről. Kár hogy ezt nem látják mások, gondolom a pénzért tolja csak nem másért, abból fedezi a bort amit YT fizet.
2021. ápr. 22. 19:52
 2/4 anonim válasza:
sztem nem bartos szedte le, hanem a youtube, mert valamit a felhasználási feltételekből megszegett
2021. ápr. 26. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem láttam, hogy köszönt el? Mondjuk tőle szerintem nem várnak mást az emberek. Nem lepődnek meg, ha hülyeséget mond vagy csinál, mert erre épül az egész csatorna.
2021. máj. 12. 13:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Nyúl oda a kameráért, aztán az addigi hanghoz képest teljesen megváltozott " normális " hangon megjegyzi " B..i kutyák vagytok mind "
2021. máj. 12. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!