Hol lehet még neten filmet, animét, sorozatot nézni?
Figyelt kérdés
Eddig beírtam amit akartam és néztem amit akartam. Most már egy csomó film, sorozat, anime stb nincsen fent, törlik. HBO go-m van de nem sok film és sorozat van itt ami érdekel. Ezért nem is kell netflix sem. Most oké van HBO go, és netflix, de azon nem tudom, animéket gondolom sokat nem találok,se south park family guy brickle berry.... Van még valami oldal ahol sok minden fent van? Vagy olyan szolgáltatás mint a netflix HBO go?
Elég szar hogy korlátozzák a netet, legalábbis ilyen téren :(
2021. ápr. 16. 22:57
1/4 A kérdező kommentje:
Azért persze még ezt azt nagyon eldugott oldalakon megtalálni egyes tartalmakat. De nem olyan egyszerű mint 1-2 éve
2021. ápr. 16. 23:00
2/4 anonim válasza:
Azért azt vágod, hogy ez olyan, mintha panaszkodnál hogy minek van a boltban olyan sok kamera meg biztonságiőr, hisz régen annyival könnyebb volt kisurranni azzal a tábla csokival...
3/4 anonim válasza:
A Family Guy-ra találtam megoldást csak. :D
Sajnos nem engedi belinkelni, jogi akadályok miatt, de online filmek. me oldalon a sorozatoknál megtalálod az összes family guy epizódot. Remélem segített valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!