Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek Kinek, melyik...

Rajesh kérdése:

Szerintetek Kinek, melyik filmben van a legszörnyűbb háttér sztoria? Szerintem Raven-nek van a Tinititánokból. Rengeteg Animét Rajzfilmet Filmet és Sorozatot néztem, de amit Raven-nek találtak ki az rettenetes.

Figyelt kérdés
Már születése elött megjósolták hogy miatta fog megszűnni minden világ létezni, a születésnapján. Ezér rengeteg világ elkezdi üldözni a kisgyereket, az anja meghal az apja meg maga az ördög. Tini korában találkozik a titánokkal, akiket nem tud hosszú ideig a barátjuknak tekinteni. Késöbb a titánok megölik révönt mert Trigon miatta TUD visszatérni az életbe és addig legyőzhetetlen.
2018. nov. 25. 09:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy várom hogy végre Raven történetéből készüljön egy jó film nem úgy mint a Justice League vs. Teen Titans. Mer szerintem ez elég gyenge lett és hanyag.
2018. nov. 25. 09:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát, így hogy belegondolok, Son Gohan-nak a Dragonballból elég elcseszett háttérsztorija van, ami nem is tűnik háttérsztorinak mert végignéztük és ő csak mellékszereplő volt, de mégis gyerek.

3 éves volt amikor megjelent az űrkalóz nagybácsija (Raditz) aki jól helybenhagyta őket majd "megölte" az apját, egy ex-villain örökbefogadta és elég kegyetlen módon harcost nevelt belőle, óriás gorillává változott, aztán megjöttek Vegitáék akik megint mészárlást rendeztek, végül az apja visszatért, őt is majdnem megölték csakhogy megint átalakult KingKong-á, aztán a Namekon végignézi ahogy Űrhitler (Dermesztő) lemészárolja a kedves és bölcs lakosságot, megkínozza és megöli a barátait és majdnem az apját is. Azután jönnek az androidok meg Cell, az apja szívbeteg lesz, Cell a harcuk alatt addig kínozza Gohant és a barátait/apját amíg el nem pattan az agya, de ezek után sem tudja megölni ami miatt az apja kénytelen feláldozni magát. Ja, aztán meg a tornán kiszívják az életerejét miután agyonverik a barátnőjét, végül egy lila démon megeszi.

Nem kapott túl jó lapot a srác.

2018. nov. 25. 10:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Így belegondolva igen, tényleng durva gyermekkora volt, de mégis visszakapta az apját és voltak barátai akikre számíthatott. És az EX-gonosztevők jó barátai lettek (a maguk módján).

Viszont, amiért Raven-t tartoma legszomorúbb életnek, hogy a létezéséhez kapcsolták mindennek a végét és a legjobb barátai ölték meg, akiket az élete árán is védelmezett.

2018. nov. 25. 11:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Szarintem is Ravennek van a legdurvább háttérsztorija. Gondolj csak bele: megszületett, és egyből kapta a próféciát hogy ő lesz az portál Trigonnak. Ezzel a tudattal élni bő 14-15 éven keresztül azért elég durva. Mindazonáltal
2018. nov. 25. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:

A 4es vagyok csak véletlen a küldést nyomtam meg.

Mindazonáltal ő reménykedett és jó dolgokat akart csinálni.

Sztem nem csak a DC univerzumbam hanem minden létező hősös sorozatban neki van a legerősebb karaktere...

2018. nov. 25. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:

conan-é is elég para.

lemészárolják az egész családját a szeme előtt,aztán elviszik rabszolgának és egy kereket kell körbe tolnia télen nyáron.

e miatt szép nagy állattá erősödik.

majd eladják gladiátornak és élet-halál harcokat kell vívnia egy veremben.

2018. nov. 25. 14:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Még Kratos-nak van durva története, de erről egy részt zeus tehet hogy miért kellett a Nagyhatalom mellé a tárdisz/szelencébe!
2018. nov. 25. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!