Miért NEM nézel animéket?
Egyszerűen nem jön be a túldramatizált csimm bumm robbanás 102 részen keresztül zajló párbajharcok és egyéb agymenések amik az animére jellemzőek.
Pokemont szerettem, ha az számít.
Én szeretem az animéket. De az ismerőseim között sokan nem.
Azt szokták mondani, hogy (mivel mese) gyerekeknek való. És egyes animéknél idegesítik a japán szinkronok stb...
Persze hiába mondom, hogy rengeteg anime NEM gyerekeknek való, hanem inkább felnőtteknek.
A barátom ezért nem szerette az animéket egészen addig, míg meg nem mutattam neki a Parasyte-ot és az Uchuu Senkan Tiramisút:
- Szerinte mindben van egy halovány homoszexuális szál vagy utalás.
- Szerinte túl sok a bugyi és cicis jelenet, ez elrettenti. (Megértem, én sem bírom, hogy kislányok mutogatják magukat sokszor a kamaszodó tesójuknak. Én nagyon a pedofília ellen vagyok, az ecchi nálam is veri a biztosítékot. 🤷♀️)
- Túl hosszúak. Ő mondjuk csak a Dragon Ball, Pokemon, Inuyasha sztorikat ismerte. Amik igen, ismétlődőek és valóban hosszúak. 🤷♀️
- Többségük feliratos, szinkronosan alig van értekelhető.
Plusz ahogy írtam, ő csak shouneneket látott megismerkedésünk előtt és mint kiderült, ez a műfaj kiesik a preferenciájából.
De már máshogy látja. Szerintem nála is az volt a fő indok, hogy túl gyerekesek.
Most megnéztünk pár komolyabbat amúgy, amiben van izgalom, humor és lehet rajtuk mélázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!