Írna valaki ilyen sorozatokat, animéket?
Anime:
Ergo Proxy
Hack://Sign
Serial Experiments Lain
Haibane Renmei
Wolf's Rain
Monster
Neon Genesis Evangelion
Gilgamesh
Dallos OVA
Plastic Memories
Angel Beats
Sorozat:
Mr. Robot
Sliders
Még egy szavazat az Ergo Proxyra, Neon Genesis Evangelionra, Serial Experiments Lainre, Haibane Renmeire.
Amiket még ajánlok:
Mousou Dairinin
Shinsekai Yori
The Tatami Galaxy
Mawaru Penguindrum
Illetve van 3, ami több történetet foglal magába, néhol epizodikus, ezért nem tudom megfelelnek-e, mivel azt írtad, hogy a "történet vezet valahova". Igazából vezet valahova a történetük, csak nem azon van a hangsúly, illetve nem csak egy főszál van.
Kino no Tabi: the beautiful world (2003)
Boogiepop Phantom
Boogiepop wa Warawanai (2019)
Death Note
Akame ga Kill
Babylon
Meg amit a többiek is ajánlottak
Death Note
Code Geass
Fullmetal Alchemist (én a sima FMA-t láttam, és imádom, de sokan a Brotherhoodot ajánlják inkább. Ha nem ismernéd, akkor annyit mondok, hogy ugyanannak a mangának az egymástól független feldolgozásai, csak a Brotherhood hűebb, de nekem a sima FMA jobban tetszett, és azt is néztem végig)
Attack on Titan (ezt sokan nem szeretik, mert a történet nem indul be túl gyorsan, és az első évadban sokkal többre nem kell számítani, mint nagy hentelés és akciók, de a későbbi évadokban már a történet is kibontakozik, és a karakterek is, és onnantól kezdve zseniális lesz az anime).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!