Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Írna valaki ilyen sorozatokat,...

Írna valaki ilyen sorozatokat, animéket?

Figyelt kérdés
Olyan története van ami vezet valahova és elgondolkodtató, erkölcsi kérdéseket feszeget. Valamint nincs jó és rossz.

2020. júl. 14. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Anime:

Ergo Proxy

Hack://Sign

Serial Experiments Lain

Haibane Renmei

Wolf's Rain

Monster

Neon Genesis Evangelion

Gilgamesh

Dallos OVA

Plastic Memories

Angel Beats

Sorozat:

Mr. Robot

Sliders

2020. júl. 14. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Még egy szavazat az Ergo Proxyra, Neon Genesis Evangelionra, Serial Experiments Lainre, Haibane Renmeire.

Amiket még ajánlok:

Mousou Dairinin

Shinsekai Yori

The Tatami Galaxy

Mawaru Penguindrum

Illetve van 3, ami több történetet foglal magába, néhol epizodikus, ezért nem tudom megfelelnek-e, mivel azt írtad, hogy a "történet vezet valahova". Igazából vezet valahova a történetük, csak nem azon van a hangsúly, illetve nem csak egy főszál van.

Kino no Tabi: the beautiful world (2003)

Boogiepop Phantom

Boogiepop wa Warawanai (2019)

2020. júl. 14. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Death Note

Akame ga Kill

Babylon

Meg amit a többiek is ajánlottak

2020. júl. 17. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Death Note

Code Geass

Fullmetal Alchemist (én a sima FMA-t láttam, és imádom, de sokan a Brotherhoodot ajánlják inkább. Ha nem ismernéd, akkor annyit mondok, hogy ugyanannak a mangának az egymástól független feldolgozásai, csak a Brotherhood hűebb, de nekem a sima FMA jobban tetszett, és azt is néztem végig)

Attack on Titan (ezt sokan nem szeretik, mert a történet nem indul be túl gyorsan, és az első évadban sokkal többre nem kell számítani, mint nagy hentelés és akciók, de a későbbi évadokban már a történet is kibontakozik, és a karakterek is, és onnantól kezdve zseniális lesz az anime).

2021. jan. 1. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!