Koronavírus alatt a jelenlegi helyzetben hogyan szórakoztok?
Hogyan telnek a napjaitok? Ha nem dolgozol/nem kell tanulnod annyit, mivel ütöd el az időt?
Eddig olvastam sokat, sorizok meg barátommal vagyok sokat de nem tudjuk már mit csináljunk. Emberekkel nem kéne ebben a jarvanyhelyzetben találkozni, minden zárva... tudtok ajánlani valamit? Ilyen netes érdekes teszteket töltök meg ki sokat meg tanulok de valami szórakozás tippnek örülnék ami lekot es érdekes:) köszi a válaszokat
Én játszom a telefonomon ilyen designeres meg zenés játékokkal.
Amúgy semmit. Napközben pakolászom, filmezek, varrok, takarítok. A párom itthon dolgozik home office-ban úgyhogy együtt sem nagyon tudunk mit csinálni. Maximum este csinálunk vmi kaját és aztán filmezünk. Lassan kezd az agyamra menni ez az egész.
De nemsokára jön a jó idő, legalább ki lehet majd ülni a teraszra meg kertészkedni,
napozni :)
Az online oktatás alatt pont hogy sokkal többet kell tanulnom.
Hogy mit csinálok? Legfőképp várakozok, hogy mikor lehet már újra suliba menni, találkozni a barátaimmal, ismerőseimmel.
Én a túrázásban találtam meg a tökéletes kikapcsolódást :) Komolyan mondom, a járvány előtt nem is sejtettem, hogy ennyi turistaút, forrás, kilátó, meg egyéb természeti szépségek találhatók a közelben.
Mióta nincs semmifélea más szórakozási lehetőség, szinte az egész hétvégét az erdőben töltjük. A kirándulással ráadásul nem csak az idő telik, hanem a pótolom az egész heti mozgáshiányt is. Imádom járni az erdőt, teljesen feltöltődök hétfőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!