Csak engem zavar, hogy az OMSZ TikTokon bohóckodik?
Ők is emberek. De a magyaroknak semmi se jó. Legyenek karót nyelt, komoly emberek. Akkor meg az lenne a bajotok. És csak egy titok..az ilyen szakmákat csak humorral lehet jól viselni.. különben hamar belefásul az ember.
Egy nővér,rendőr férjjel
3-4
Akkor ha legközelebb életveszélyben vagy,anyukádat hívd,vagy csak szép csendben dögölj meg. ;)
#2 Ez természetes, nekem is voltak olyan munkahelyeim, ahol elképesztően ökörködtünk, de ez nem ment ki nyilvánosba. Szerintem mentőnek, rendőrnek, tűzoltónak elsősorban megbízhatóságot kell sugároznia az emberek felé, akkor is, ha ez a tinik szemével unalmas és nem elég yolo a tiktokon. De ez csak az én véleményem.
#4 Azért érdekelne, mi alapján szűrted le ezt a véleményt. Nekem KDNP-s a háziorvosom, utálom azt a pártot, de a doki munkájában ez semmiben nem nyilvánul meg, abszolút a rendelőn kívül hagyja a pártszimpátiáját. Orvos fideszes polgármesterem is volt, a politikai dolgaival nem értettem egyet, de aki orvosként ismerte, mind azt mondja, hogy abszolút profi szakember. Az, hogy a magánéletében mit csinál (akár horgászik, akár politizál, akár youtuber), nem érdekel. A mentőknél is csak az fura, hogy az OMSZ neve alatt mennek ki a tartalmaik netre, ha Kis Jóska mentőorvos a saját tiktokján "Jocóka" néven publikál, akkor felőlem akár fingóversenyt is rendezhet a barátaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!