Hogy bírjátok ezt a kijarasi tilalmat, társaságok nélkül vagy hog oldjátok meg hogy ne legyetek kikészülve a bezártdágtól?
Figyelt kérdés
Vagy nappal mentek ide oda és nem is hiányzik a nagyobb társaságok? Csak azoknak talán akik inni szoktak össze járni és késő estig? :)2021. febr. 12. 08:39
1/2 anonim válasza:
Korlátozások előtt mentek minden héten a nagy bandázások, utána is heti egyszer hétvégén azért eljártam társaságba barátokhoz lakásra, de mostanában az sem annyira jellemző. De különösebben nem visel meg. Jól meg vagyok magammal, nincs rá indíttatásom hogy meneküljek a saját magam társaságától. :D
2/2 anonim válasza:
Hát én sehogy. A legjobb barátomnak fel kellet jönnie Sopronból Pestre, hogy egy picit helyre pofozzon. Ma fog elmenni😥
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!