Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Amerikában hogy engedték...

Amerikában hogy engedték össze azt a hatalmas tömeget?

Figyelt kérdés

Előbb futottam bele Youtubeon egy tegnapi videoba. Miley Cyrus fellépését mutatták és végeláthatatlan tömeg volt. Többnyire maszkban, de láttam maszk nélkül is embert.

Ezt hogy engedték most Covid idején?

[link]

2021. febr. 8. 18:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Super Bowl vagy mi volt tegnap azt hiszem.
2021. febr. 8. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Ha nem lett volna Super bowl akkor valszeg polgárhaborúett volna :D

Nagyon fontos esemény az ottan, senki nem merte beválalni, hogy ne tartsák meg, és ráadásként ott kevésbé félnek a vírustól.

Olyan mint kb nálunk a Fideszesek fontos eseményei, pl vadász kiállitás. Az ott a népnek fontos, ez pedig annak akit nem érdekel a nép🤷🏻‍♀️

2021. febr. 8. 18:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Ja, hogy ez ott olyan szent és sérthetetlen esemény??

Ezt nem tudtam.

De egyébként jól teszik. Nem ugy mint mi, már több mint 1 éve cumizunk...legalább buliztak egy jót

2021. febr. 8. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
A tömeget 7500 olyan egészségügyi dolgozó alkotta, akik már megkapták a vakcinát. Ez csak az elő műsor volt, amit csak a dolgozóknak hoztak létre. Magán a fő Super Bowl műsoron kartonpapírból kivágott emberek voltak a nézőtéren.
2021. febr. 8. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!