Csak én érzem úgy, hogy a rajzfilmcsatornák elengedték a felnőtt nézőiket és egy új generációt próbálnak felnevelni?
Ami értelmes volt, volt benne mondani való és még izgalom is azt lebutították (Tini titánok, Scooby doo, Totál Dráma, Ben 10 stb), az újabbak pedig már eleve ezen a gyogyós szinten indulnak.
Visszatekintve amikor én voltam gyerek minden a "helyén volt", mintha a mesék velem együtt nőttek volna. Kicsiként ment a Ben 10, tinédzserként pedig a tiniket szerepeltető folytatása. A Bakugan is a korral együtt lett egyre komolyabb.
Olyan, mintha valahol ez megszakadt volna és gondoltak volna egyet, és visszafejlesztették volna a tartalmat a 6 éves célközönségre
#1 szerinted ez tényleg megoldás?!
Hidd el a mai gyerekeket már (általában) nem kötik le ezek annyira, egy idö után rájön (ha mást nem az ovodában/iskolában beszélgetnek vagy esetleg ott néznek valamit) hogy sok minden más is van amitöl ö szószerint meg lett fosztva. Ha nagyobb lesz akkor sem nézhet majd semmi modern, akció vagy nagysikerü Hollywood-i filmet mert ,,nem régi meg nem magyar akkor biztos rossz”. Amùgy tényleg egyre butább mesék vannak, de az ùjabb külföldiek között is találni jókat.
Egyetértek, Kérdező. Úgy tesznek manapság a rajzfilmcsatornák, mintha 10 év feletti korosztály nem is létezne.
Meg ott van a politikai korrektség is. Jajj, csak semmi "rosszat", "károsat" ne láson/halljon a gyerek.
Egyébként valóban a streaming szolgáltatókra készül több, idősebb korosztálynak /is/ szóló rajzfilmsorozat, mint pl. HBO Max vagy Netflix. A tévének/rádiónak és talán a mozinak is már egyre inkább leáldozóban van a szerepe. Csomó minden megtalálható a neten, illetve előbb-utóbb felkerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!