Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki hogy felnőtt...

Szerintetek ciki hogy felnőtt nőként néha hintára ülök?

Figyelt kérdés
Csak séta közben ha meglátok egy hintat egy két zeneszám erejéig fejemmel fülhallgatóval. Kikapcsol.
2020. jún. 8. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

En is imadok hintazni, bar en csak a legjobb baratnommel szoktam, szerintem nem ciki egyedul sem.

25/L

2020. jún. 8. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Vmikor, ha a kislányommal megyek a játszótérre, én is kedvet kapok hozzá. Sőt, volt olyan, hogy úgyszintén kisgyerekes barátokkal mentünk, de már estefelé volt és üres volt a játszótér, mi felnőttek meg jobban élveztük, mint a gyerekek. :)
2020. jún. 8. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

26 vagyok, és ha elsétálok egy játszótér mellett ami viszonylag üres, akkor néha én is birtokba veszem a hintát.

Őszintén szólva nem is szándékozom ezt soha kinőni :D Aki még ezt a minimális kis gyermeki vonását is eldobja magától, mert akkor hűűű, máris nem lesz komolyan vehető felnőtt, azt csak sajnálni tudom.

2020. jún. 9. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!