Házi buliba mit vigyek? Milyen kajákat szoktak vinni? Melyik pia az amelyiket mindenki szereti és mit ajánlotok, hogy vigyek?
Vidd azt, amit szívesen iszol és szívesen megosztasz másokkal. Most én szeretem a Jägermeister-t, te nem, mert te inkább a Zubrovka-t szereted, azt meg én nem. Oszt' mégis, milyen jól lehet ezzel a kettővel koccintani!
Kajának meg attól függ, mindenki chips, ropi, fornetti, ilyennel szoktak jönni, de ezek a rágcsa kategóriák, de vihetsz szendvicseket, nálunk az mindig nagy királyság szokott lenni, sonka, szalámi, parizer, mindegy, sajt, uborka, tojás, piros arany. Eleve valaki (általában házigazda) megveszi a szendvicsnek valót, buli eleje azzal kezdődik, hogy kb. egy-másfél kenyérből szendvicset csinálunk, hogy legyen, aztán ha fogy, akkor még csinálunk. A kaja összegét szétdobjuk, mindenkire pár száz ft jut.
Van, hogy virslit, mustár, ketchup, majonézt veszünk és főzünk, vagy pizzát rendelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!