Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ertem. Nem idegesito?

Ertem. Nem idegesito?

Figyelt kérdés
Ha valaki msnen azt mondja,hogy ertem.Engem ez a szo kiakaszt,bar hala Istennek nem ez a legnagyobb problemam.De!!!,ha ertesz valamit akkor valaszolsz vagy kerdezes nelkul folytatod tovabb a beszelgetest,ha meg nem erted,hogy mirol van szo akkor rakerdezel.Logikus nem???Olyan folosleges ez az ertem.
2010. aug. 14. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:

:D

Dettora ez a helyzet velem is :D

Ezt akkor írják, ha kapnak egy üzit mondjuk, de nagyon nem tudnak erre mit mondani, de hogy aki küldte az tudja, hogy elolvasta azt az adott üzenetet. :D

2010. aug. 14. 13:17
 2/3 A kérdező kommentje:
hat ... ertem xDxDxDxDxDxD en,de akkor is k.rvara idegesito :D en legszivesebben torulnem a szotarbol ezt a szot.meg az ahham,ahhan,ahhum hasonlok is ugyanugy idegesitenek :D
2010. aug. 14. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az ilyen ahham-félék pedig a tinik körében divatosak, amúgy 26 évesen speciel én is falra mászok ezektől is.
2010. aug. 14. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!