Melyik 6 karaktert vinnéd magaddal egy kalandra?
Melyik 6 karaktert vinnéd magaddal egy kalandra? Fontos, hogy 3 filmes/sorozatos (rajzfilm, anime is ide tartozik) és 3 könyvbeli (novella, regény, képregény mind játszik) karaktert lehet választani. (Természetesen választható olyan karakter is, aki könyvben és filmben is szerepel.)
A kaland helyszíne nem ismert, lehet akár egy borsodi falu, New York az 1950-es években, Narnia, a Tatooine bolygó, vagy bármilyen más létező vagy kitalált helyszín. A kaland során bármilyen feladat előfordulhat: lehet akár evőverseny, párbaj életre-halálra, logikai feladat vagy bármi egyéb, tehát a cél egy minél sokoldalúbb csapat összeállítása, az együttműködés képessége is fontos. A választott karakterek mind megőrzik a saját univerzumukban szereplő tulajdonságaikat (X-professzor kerekesszékes, Superman tud repülni, de gyengéje a kryptonit, Monte Cristo grófja gazdag stb.)
Film: Skarlát boszorkány (Bosszuállók), Jean Grey (x-men), Katana (DC)
Könyv: Sherlock Holmes, Carlisle Cullen (Alkonyat(csak mert ő volt az első szuper gazdag könyves karakter, aki eszembe jutott), Clary Fray (Árnyvadászok)
Film/Sorozat: Captain Marvel, Mikasa Ackerman, Nathan a Misfitsből
Könyv: Sherlock Holmes, Jack Reacher, Ríviai Geralt (Tudom, hogy van már sorozat is, de én a könyvekből ismertem meg, ezért soroltam ide)
Film: Vader (kinyírna mindenkit), Jason (kinyírna mindenkit, akit Vader nem tudott), Hannibal Lechter (eltűntetné a nyomokat, megenné őket (tehát evőversenyt is nyerhetne, illetve szuperintelligens, tehát a csapat esze is.
Könyv: Victor Frankenstein (ha bármelyik a fentiek közül megmurdel, akkor ő életre tudja kelteni, illetve géniusz, tehát van esze (sok nyomi rosszul használja, Frankenstein NEM a szörny, hanem a doki, aki a szörnyet készíti!)),
Dante (Ő azért megjárta a poklot, jó kapcsolatai vannak),
Sátán (Milton Elveszett paradicsomából) Azért jó, ha van egy ilyen szuperarc, istenség a csapatban, vacsorára enné a marvel meg dc karaktereket.
Film/sorozat: Ragnar Lothbrok a Vikingekből, fehér Gandalf és Ace Ventura 😀😀😀
Könyv: Donovan Creed (John Locke könyvsorozatának főszereplője, bérgyilkos), Hermione Granger és Csavardi Samu 😊
Film/sorozat: Jiang Shuo a Psych-hunterből, illetve Saya és Yangcha az Arthdal Chronicles-ből. Jiang Shuo és Saya lennének az ész a csapatban, Yangcha pedig baromi jól tud harcolni.
Könyv: Hua Cheng és Xie Lian a Heaven Official's Blessingsből, illetve Wei Wuxian a Démoni kultiváció nagymesteréből. Ha harcolni kellene, mellettük még én se halnék meg ^^
Könyv:
- Kavada Sogó a Battle Royale c. könyvből
- Albus Dumbledore a Harry Potterből
- Alex Rider, az Alex Rider könyvsorozatból
Film/Képregény:
- Bruce Wayne/Batman
- Alice Quinn A varázslókból
- Bear Grylls a dokusorozataiból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!