Ajánlanátok olyan műveket (film, sorozat, képregény, anime, könyv, bármi jó), aminek történetének a középpontjában egy karakter áll, aki a jó ügy érdekében a törvény másik oldalán cselekszik, és ebbe beleőrül?
Mint a Death Note, Breaking Bad, Code Geass vagy a Trónok harcában Daenerys? Fontos, hogy ez legyen a középpontban, és ne mellékszál legyen!
Köszönöm a válaszokat! Boldog új évet!
Apokalipszis most
Megtorló
A büntető
Kiképzés
Mocskos zsaru - New Orleans utcáin
A magnum ereje
#1: hát az mondjuk pont nem központi szál. Meg Thanos mindig is kegyetlen volt, nem volt normális és nem feltétlen örült bele (ùgy értem nem lettek konkrét pszichátriai gondjai). Meg ö csak azt nézte hogy az ö elmélete szerint mi a jó, de szerintem az elég egyértelmü hogy kiírtani a világ felét nem ,,jó ügy”. Max neki jó.
De amùgy valamilyen szinten jogos, igazad van.
Köszönöm szépen az ajánlasokat, mindegyikre ment a zöld hüvelykujjacska!
Engem leginkább olyanok érdekelnének, amiknek hasonló a megközelítés az első háromhoz amit írtam (DN, BB, CG). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!