Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Baj ha egyedül iszok?

Baj ha egyedül iszok?

Figyelt kérdés

Úgyértve, hogy egyedül, otthon lerészegedek

18/F

2021. jan. 1. 05:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mit tervezel inni?
2021. jan. 1. 06:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyere, igyunk együtt. 😊
2021. jan. 1. 06:47
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Annak mi értelme? Piálok rendesen, de otthon, egyedül soha. Mondjuk egy jó dolog van benne, nem mások előtt vagy hülye.
2021. jan. 1. 07:26
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Amíg nem zúzod le a házat vagy a szomszédokat nem zavarod szerintem addig nem baj.
2021. jan. 1. 07:37
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Ha rendszeres, akkor baj. Azt jelenti, hogy van valami problémád. Jobb lenne inkább azzal foglalkozni, mint alkohollal elfojtani.
2021. jan. 1. 08:11
 6/8 A kérdező kommentje:
3-as:ha a fű legális lenne akkor füveznék,de mivel nem az,nincs más lehetőségem
2021. jan. 1. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Baj, ha csupán a mámor kedvéért iszol. Egyenes út az alkoholizmus felé. Tudom mit beszélek, mert magam is alkoholista vagyok. 29 éve száraz, absztinens, de alkoholista. Valamikor az átkosban még menedzseralkoholistaként kezdtem, aztán már hétvégén, otthon is kellett a "lazulás". Szóval jobb, ha kihagyod az életedből ezt a fejezetet.
2021. jan. 2. 12:48
 8/8 anonim ***** válasza:
71%

Mindent leírtál, ami nálam az ivás feltétele.:D Én csak így szeretem! Az ősszel masszívan volt is egy ilyen időszakom. Hetente többször töményeztem és szenvedtem is jó sokat a másnaposságtól az iskolában. Aztán jött a december, az advent, a hazaköltözés és a vizsgaidőszak, és nem csak az alkoholt, de még azt is elfelejtettem, hogy valaha így szerettem az alkoholt. Remélem, lesz még olyan időszakom amikor kívánni fogom, de sajnos nem biztos. Úgyhogy nálam minden, csak nem baj volt.

A te esetedre nyilván ezt nem mondhatom, hogy "mert-ha-én-igen-akkor-majd-te-is", viszont szerintem ez kimondottan jó szokás. Ha csinálsz is féltudat alatt valami őrült fhaszságot a lakásban, senki nem fog tudni róla, és ez igen jó, könnyebb érzés másnap. És bármit kipróbálhatsz, hogy megismerd, mennyire bírsz valamit, mik a határaid, hogy aztán emberek között már tudatosabb lehess.

2021. jan. 6. 01:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!