Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit nézzünk karácsonykor...

Mit nézzünk karácsonykor családdal?

Figyelt kérdés
Mamám 80, faterom, anyukám 55, én 27 vagyok. 4-en együtt fogunk karácsonyozni, de nem hiszem hogy lesz közös témánk. Általában 10 perc alatt lezavarjuk a karácsonyozást. Mindig olyan dolgokat adnak nekem és eegymásnak karácsonyra ami teljesen haszontalan, most kitaláltam hogy ne adjunk egymásnak csak csokit. Így viszont még az ajándékozás része is kimarad a karácsonynak ezért gondoltam megnézhetnénk közösen vmit de elég kötekedőek ha filmekről van szó. Vmi vidám kéne de a rajzfilmeket nem szeretik a reszkessetek betörőket meg már látták elégsze.

2020. dec. 24. 12:45
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%
Túlélni a karácsonyt, Kelekótya karácsony
2020. dec. 24. 13:31
 12/28 anonim ***** válasza:
Télapu
2020. dec. 24. 13:32
 13/28 anonim ***** válasza:
72%
Nézzetek meg 2-3 Black Mirror epizódot...
2020. dec. 24. 13:44
 14/28 anonim ***** válasza:
Most így hirtelen nem emlékszem, de biztos van ünnepi témájú is és nem függenek össze a részek.
2020. dec. 24. 13:44
 15/28 A kérdező kommentje:
Karacsonyi black mirror? XD
2020. dec. 24. 13:45
 16/28 anonim válasza:
100%

Télapu, Kelekótya karácsony, Rossz anyák karácsonya, Grincs, 12 karácsonyi ajándék, Karácsonyi esküvő, Karácsonyi dal.

Már én is egyedül nézem minden évben a reszkessetek betörőket, 22 éve minden karácsonykor megnéztünk de tavaly anyuméknak elege lett belőle😂

2020. dec. 24. 13:49
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

2. évad 4. rész.

73 perces rész...

Elég jóra van értékelve és sok ember által:

[link]

2020. dec. 24. 13:49
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim 60 körüliek, de nagyon jókat nevettek az Analyze this! c. filmen. ami magyarul, hát, na megtaláltam, Csak egy kis pánik.
2020. dec. 24. 13:57
 19/28 anonim ***** válasza:
74%

Konkrétan van White Christmas kiadása Black Mirror-nak. De nem ajánlom családi nyugis tévézéshez.

Inkább egy Lebilincselő karácsony, ha a humor ilyen fajtája belefér. Romantikus változat Karácsony a vadonban. Ez elég családi film. Ha akció filmeket szeretitek, akkor ott van Mel Gibson karácsonyi filmje: Fatman - ennek még nincs szinkronja, ha nem tudtok angolul, várni kell a szinkronig.

Ha nem karácsonyi film kell, hanem lehet más is, kezdjétek el a Nagy Pénzrablás sorozatotb. Nagyon izgalmas, vicces, pörgős, jól lehet róla dumálni. És 2 évad megvan szinkronos.

Mi tegnap David Attenborough bácsit néztük. Nagyon lekötött, számunkra érdekes, izgalmas.

Rajzfilm : Klaus - nem tudom van-e szinkron hozzá.

Törbe ejtve

Deadpool 1

Életre valók

Elég széles skálán ezek mind jó filmek.

+1

Ha gyerekek is vannak, akkor Leharcolt Oroszlánok.

2020. dec. 24. 14:04
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy Dead Poolt sokkal cringeebb családdal, szülőkkel, nagyszülőkkel nézni mint egy Black Mirrort.

Persze annak is van olyan epizódja ami elég kínos lehet, pl. rögtön az első évad első része...

De egy White Christmas belefér (szerintem).

2020. dec. 24. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!