Az élet át fog helyeződni a virtuális világba, figyelembe véve, hogy a karantén még évekig el fog húzódni és egyre élethűbb játékok jönnek ki?
Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 11:15
11/14 anonim válasza:
Az 1es vagyok, az élethűség nem csak a grafikát jelenti hanem mindemelett az olyannyira kiterjedt lehetőségek tárházát,a megfelelő platformot, a specializáció borzasztó sok rétegét és sok más olyan apróságot amely bár nem tűnik fontosnak hozzátesz annyit az élményhez hogy a nem kifejezetten kockák is teljesen belefeledkezzenek.
12/14 anonim válasza:
Már létezik.
FACEBOOK = VIRTUÁLIS VILÁGÁLLAM.
Tűr, támogat, tilt.
Már a fb. levelezőt is redukálták.
A saját hírfolyamodra sem tehetsz fel mindent. Pl. hangfájlt egyáltalán
nem fogad be.
Politikai szempontok alapján blokkolják a megoszthatóságot és azt, hogy a követők közül hányat érhet el a poszt.
Ez tipikusan kommunista-fasiszta módszer.
A VILÁGÁLLAM = VILÁGFASIZMUS.
13/14 anonim válasza:
Kérdező!
Lehetne a konteókat egyenesen az ezotériába tenni?
14/14 A kérdező kommentje:
13
Bocsi nem tudtam, hogy ez konteó!
Most hogy megmondtad már tudom!
2020. dec. 26. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!