Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Virtuális képes krónika van...

Virtuális képes krónika van az interneten?

Figyelt kérdés

Anno mikor érettségire készültem, valahol találtam egy virtuális barangolós oldalt, történelmi korokba lehetett bepillantást nyerni.

Meg is van a webcím, de azon az oldalon reklám van.

Ha bárki tudja melyik lehet, írja meg! Köszönöm!

Ezt mentettem le akkor:

[link]

2014. júl. 19. 22:38
 1/5 szakor válasza:

Ezt már nézted?

[link]

2014. júl. 20. 08:11
 2/5 szakor válasza:

Visszavontam, de a MEK-en van Digitális Kincstár, ahol kódexek digitalizált képei vannak. Ha esetleg olyan érdekel.

[link]

2014. júl. 20. 08:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia! Egyiket sem láttam még, de érdekesek. Sajnos ez sem az, amit keresek. :(

Halvány emlékeim vannak róla, de nagyon klassz kis oldal volt. Leírni sem tudom. A korokban lehetett barangolni, és azt hiszem még hangos szöveg is volt hozzá. De keresem rendületlenül.

Köszönöm szépen!

2014. júl. 21. 16:06
 4/5 szakor válasza:

Szia! Közben keresgéltem neten, s azt hiszem rájöttem, mit is keresel. Valószínűleg egy promóciós akció volt, amivel népszerűsíteni akarták magukat, vagy valamilyen évforduló kapcsán tették közzé. Ingyen aligha találod meg újra.

Mindenesetre az OSZK-nak benne kellett lennie, legjobb lenne tőlük érdeklődni. A MEK-en van "Kérdezze a könyvtárost" közszolgáltatás, szerintem legjobb eséllyel tőlük tudhatsz meg valamit az akcióról (nyelvemlékek, kódexek, oklevelek, stb. digitalizálásával még az Arcanum foglalkozik [link] - talán ők is tudnak segíteni).

[link]

2014. júl. 22. 07:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. :)
2014. júl. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!