Könyv írók/manga rajzolók! Volt már olyan, hogy az egyik művetek megjelent egy álmotokban?
Én is írok. Elég sok mindent, bár nagyja félkész. A lényeg, hogy rengeteg karakterem van.
Gyakran álmodok más szereplőivel és sajátjaimmal is de legtöbbször nem valami fontos, nem befolyásol semmit.
Kétszer álmodtam olyat, ami változtatott a történet karakterre vonatkozó részén.
Az egyikben egy antihős segített nekem (Kb. minden 3. álmomban üldöznek vagy megakarnak ölni.).
Mindig olyan karakternek szántam, aki bár nem 100%osan rossz, nem fog jó útra térni. A szülei sok mindenbe belekényszerítették, kicsit megzakkant. Álmomban előbb megmentett, majd az orrom alá dörgölte, hogy ugyanazt csinálom, mint a családja (Amúgy is volt egy kis bűntudatom miatta, ezért jöhetett vissza álmomban.). Kijelentette, hogy gyűlöl engem. Majd lelőtt. Itt ébredtem fel. Utána képtelen voltam ugyanúgy írni tovább. Szóval jó útra tért és meglepő módon így gördülékenyebben is ment a történet, jobban szerettem írni, mert elejétől nagyon a szívemhez nőtt karakter volt. Zakkant pasi.
A másik egy fiatal lány karakterem volt. Előtte gondolkoztam, hogy attól mert a fiúval főszereplők nem kell szerelmesnek lenniük egymásba (nemis akartam). Álmomban egy iskolába jártunk és ott volt egy másik lány karakter is. Ők ketten együtt voltak. Ez kevésbe nagy kaliberű mint a másik. Itt előtte is eljátszadoztam a gondolattal, de álom után tuti tudtam.
Nekem ennyi, de igazából csak az elsőre mondanám, hogy meglepő volt. Őt meg gyerekként találtam ki és azóta is szívemhez nőtt, szinte majdnem az első karakterem. A történet meg a személyisége nem engedné, hogy kifogástalanul jó dmber legyen. De nem lesz olyan tragikus vége, mint eleinte akartam. Tudjátok, mint az alvilági segítő karik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!