Mennyi-t vigyek Mondoconra?
Most megyek elsőnek Mondoconra és nem vagyok tisztában az árakkal és fogalmam sincs mennyi pénzt kéne vinnem. Aki tapasztaltabb ebben a témában és leírná, hogy milyen árakra kell számítani azt megköszönném!
Ui. tervezek venni pár animés cuccot azért kérdem
Sokat!
Kb webshop arakat nem dragabban
A 3-mas vagyok. Amúgy tényleg attól függ, mit akarsz venni. A kaja általában annyira nem drága, az édesség sem. Az Artistok is normális áron árulnak. Ami drága, az tényleg a figura, manga, meg egyéb animés/filmes dolgok. Főleg, ami nagyon felkapott. Egy 15-20 ezer forintot javaslok, abból lehet vásárolni.
Annyi még, hogy kaját és innivalót (kizárólag műanyag flakonban!) beengednek a rendezvényre. Tehát, ha nem akarsz ott kajálni, vagy innivalót venni, akkor azt a pénzt már megspóroltad magadnak.
Én általában utazási költségeken kívül viszek meg 20.000 forintot, van amikor megmarad 3-4k de azért mindig annyit viszek hátha találok valamit😅
Vizet viszek műanyag palackban, egy kis kaját szintén csomagolok, de szoktam venni Mochi-t, boba teát vagy Pocky-t, ezek pedig úgy 2500-3000 forintra jönnek ki.
A pólók és a pulcsik kicsit drágák, 3000 forintnál kezdődik egy nem túl minőségi rövidujjú póló, de 4-5k is lehet. Mangáknál olyan 2-3k/db, de igazándiból ha felmész AliExpress-re vagy eBay-re és megnézed ott az árakat akkor tudod hogy mire kell számítani, bár pár helyen rárakják a kamatjukat egy kicsivel.
Tehát én azért 15.000 alá nem mennék mert annyi minden van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!