Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Táncoltál már vagy énekeltél...

Táncoltál már vagy énekeltél már úgy, hogy azt hitted, hogy egyedül vagy de közbe nem.Vagy nyitottak már be úgy, hogy valami gáz dolgot csináltál?

Figyelt kérdés

2020. nov. 23. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen..egyszer csúnyán berúgtam,hazafelé kora reggel meg elaludtam a villamoson és a vezető ébresztett fel a végállomáson. Gondoltam akkor már hazasétálok,nem nagy távolság. (Móricz Zs.körtér-Villányi-Karolina út) Füles bedug, séta haza. Az ital miatti jókedvemben önfeledten énekeltem a dalt amit hallgattam. Jó pár méter után vettem észre,hogy egy egész helyes srác jött mögöttem végig, nevetett is rajtam. Égtem,mint a rongy.
2020. nov. 23. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak énekeltem otthon készülődés közben (nincs jó hangom :D), majd mikor mentem ki a lakásból a lépcsőházba, az ajtónk előtt épp költözködtek és pakolásztak. Baromi ciki volt.
2020. nov. 23. 16:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezek jók 😂
2020. nov. 23. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!