Ciki egyedül elmenni bulizni?
Nagyon szeretnék bulizni menni, viszont nincs társaságom hozzá. Legjobb barátnőm dolgozik estig, és fáradt is lesz, hogy bulizzon velem utána. Rajta kívül akad még pár lány ismerős is, viszont nekik is meg van a saját baráti körük, és nem szeretnék odapofátlankodni. Ezért gondoltam, hogy elmegyek egyedül, iszogatok, hallgatom a zenét. Nem egy hatalmas bulihely, csak egy kisebb kávézóról van szó, ahova 50-60 személy fér be kb, tehát mindenkit ismerek látásból, nem arról van szó, hogy egyedül lányként ismeretlenek közé bevágódom, de pont emiatt tartok is attól, hogy lehet megszólnak, hogy egyedül jöttem. Valakinek van tapasztalata ilyesmivel? Még sosem csináltam ilyesmit, hogy egyedül mentem valahova.
19/L
Nem ciki, ha könnyen barátkozol, ismerkedsz, akkor semmi gond nincs.
Én nem szerettem egyedül járni, csak akkor mentem egyedül, amikor közeli barátok nem tudtak jönni, de tudtam, hogy sok ismerős lesz a buliban (pl. egyetemi bulikon csoporttársak, ilyesmi).
Voltam már egyedül bulizni és olyan jól éreztem végül magam, hogy azóta bármikor simán elmegyek egyedül is. Ráadásul nekem az életem első bulija volt.
Viszont lányként egy kicsit nehezebb helyzetben vagy, mivel mivan, ha jönnek és tapadnak rád a fiúk, némelyik elég nyomulósan, levakarhatatlanul.
Nyilvéán lesznek ott mások is, akiktől esetleg segítséget tudnál kérni, ha úgy hozná a helyzet. De szerintem nem lehet gond. Ha nyitott vagy, ráadéásul még csinos is, hamar lesz társaságod :)
Viszont haza ne indulj egyedül, hívj egy taxit a hely elé és azzal menj hazáig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!