Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Megmutatnátok? Ha nem mutatnát...

Megmutatnátok? Ha nem mutatnátok meg akkor valami érdekes csak van benne?

Figyelt kérdés
Ha azt kérné a párod hogy mutasd meg pl kivel beszélsz, azt nem hogy mit csak hogy kivel, ti megmutatnátok? Annak tudatában hogy ő bármikor megnézheti..
2020. nov. 16. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg.
2020. nov. 16. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok titkolózós típus, tehát én tiszta kézzel állok mindig mindenhez. Ha van párom, automatikusan nem írogatok más srácnak, tudom milyen érzés a féltékenység, tetteim előtt bele gondolok a másik fél szemszögébe is. Viszont vannak olyan dolgok, amik már eléggé túl vannak lőve a célon, de hogy ez mi, ember függő. Nálam a telefon kutatás az. Nincsen titkolni valóm, viszont ez magánügy a részemről. Bizalomnak kell lennie egy kapcsolatban és ha nincs, elég sok vitát, vagy akár szakításokat szülhet. A telefonom az én kisebb "naplóm" és magánügy. Még a barátnőimnek sem engedem, hogy kutassanak benne, a párom meg vagy megbízik bennem, vagy akkor itt mi is a kérdés?!

Természetesen mindenki ez ügyben más-más véleményen van, nekem erről ez a nézőpontom.

2020. nov. 16. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:
nincs mit titkolnom, néha én is megkérdezem kivel beszél (discordon vagy telefonon), mindig haver vagy család. nálam szintén, esetleg kolléga. egymás beszélgetéseit sose "néztük át", csak érdekességből kérdezzük meg néha egymást.
2020. nov. 16. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!