Mit jelenthet ez az álom?
Elsősorban megszeretnék mindekit kérni arra hogy ne vicceljen azzak amit irok,bármennyire hangzik nevetségesnek nem az vagy idk
Amire emlékszem:
Egy pékségben játszottam pár idegen gyerekkel egy fa házikot kepzeljetek el, minden lisztes és a gyerekeken kis szakacs sapka van :D
Az után eltoltak a helytől valamerre talicskával mire egy általam ismert környékre érkeztem mikor a semmiből felbukkant egy zsidó( honnan tudom hogy zsidó volt?) Nemtudom ez egy olyan álom dolgo valamiért bennem volt hogy ő zsidó és a sztereotípiáknak is megfelelt,ugy értem: Cilinder, Öltöny, Nagy orr, es a kezukbe az a bot vagy miaz, na mindegy is egy felnott szakallas neger zsido ott állt, tök barátságosnak tűnt, mikpr hátulról kisétált rihanna aki teljesen elterelte a figyelmemet (nem hallgatok rihannat) és elkezdted szembe jönni féltem szóval hátra felé mentem miközben o követtet mikor a zsidó belökött egy nagy gödörbe egy ásóval aztán hirtelen egy csomó zsido megjelent és elástak.
Mit gondoltok mi befolyásolhatta ennyire betegesen az agyam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!