Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Elsősorban megszeretnék mindekit kérni arra hogy ne vicceljen azzak amit irok,bármennyire hangzik nevetségesnek nem az vagy idk

Amire emlékszem:

Egy pékségben játszottam pár idegen gyerekkel egy fa házikot kepzeljetek el, minden lisztes és a gyerekeken kis szakacs sapka van :D

Az után eltoltak a helytől valamerre talicskával mire egy általam ismert környékre érkeztem mikor a semmiből felbukkant egy zsidó( honnan tudom hogy zsidó volt?) Nemtudom ez egy olyan álom dolgo valamiért bennem volt hogy ő zsidó és a sztereotípiáknak is megfelelt,ugy értem: Cilinder, Öltöny, Nagy orr, es a kezukbe az a bot vagy miaz, na mindegy is egy felnott szakallas neger zsido ott állt, tök barátságosnak tűnt, mikpr hátulról kisétált rihanna aki teljesen elterelte a figyelmemet (nem hallgatok rihannat) és elkezdted szembe jönni féltem szóval hátra felé mentem miközben o követtet mikor a zsidó belökött egy nagy gödörbe egy ásóval aztán hirtelen egy csomó zsido megjelent és elástak.

Mit gondoltok mi befolyásolhatta ennyire betegesen az agyam?

2020. nov. 15. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Rasszista vagy😂
2020. nov. 15. 21:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Miért?
2020. nov. 15. 22:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Rasszizmus áll a legmesszebb tőlem
2020. nov. 15. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!