Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam éjszaka hogy terhes voltam és amikor már mennem kellett szülni akkor burkot repesztettek.és született egy gyönyörő kisfiam.amikor megszültem egyből a melkasomra tettük.amikor hazaengedett az orvos utközben megálltunk egy bababolt előtt.én elkezdtem sírni mert nem volt pénzem arra hogy a babának babakocsit kiságyt stb. vegyek.erre anyukám lerakott elém egy csomó pénzt és azt mondta mennyünk vásároljunk a kicsinek!ekkor elkezdtem sírni és kérdezte anyukám hogy minek sírok,én meg mondtam neki hogy féltem hogy nem tudok neki semmit se venni és mondtam neki hogy én mindent megakarok adni a kisfiamnak és hogy köszönjük a pénzt.szerintetek mit jelenthet?lehet azért álmodtam ezt mert nagyon szeretnék már kisbabát?21 éves vagyok és 5 éve vagyunk együtt a párommal és 2 éve lakunk együtt!
2010. febr. 24. 12:26
 1/7 anonim válasza:

A szülés egy álomban vminek v vkinek a szükségét jelenti a fiú szerencsét a sírás pedig örömöt jelent.

Tehát ebből az álomból sok mindenre lehet következtetni tehát jelenthetni azt h szükséged van 1 babára és ha elmondod a párodnak ő is örülni fog és még teherbe is esel:D

De persze más dolgokra is vonatkozhatnak.

2010. febr. 24. 12:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerinted annak van köze ehhez az álomhoz hogy kb.5 nappal ezelőtt csináltam egy terhességi tesztet és először egy csík jelent meg rajta.eléggé elkeseredtem,aztán leraktam a tesztet a földre és kb.5-6 perc múlva mentem megint megnéztem és egy nagyon halvány második csík jelent meg rajta.a páromnak nem mondtam ezt hiszen nem tudtam eldönteni hogy tényleg ott van e a második csík vagy csak halucinálok!?szerinted?
2010. febr. 24. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
én nem az első vagyok, de már próbálkoztok a gyerek ügyben? mert ha igen, elképzelhető, hogy ezért van ez az álom... esetleg aggódsz amiatt, hogy jó szülő leszel majd, és hogy mindent megadj neki! :D de nem vagyok álomfejtő, nem bizti az egész:D
2010. febr. 26. 14:26
 4/7 anonim válasza:

1. vok

Sztem lehet köze hozzá hisz mostanában biztos ezen gondolkoztál sokat, de el kéne végezned még 1 tesztet, h akkor most mi van de én úgy tudom h a 2. csík lényegtelen h halvány e v sem akk terhes vagy. Ha 2. teszi is u.ezt csinálja akk biztos.

2010. febr. 26. 14:33
 5/7 A kérdező kommentje:
csináltam tegnap reggel még egy tesztet és azt mutatta hogy nem vagyok terhes!de 1 hete olyan furcsán fájdogál a hasam alja,de nem értem hogy miért,hiszen 11-én volt meg.amikor lépcsőzök vagy leülök olyan mintha lenne ott valami.olyasmi érzés mintha meglenne nagyobbodva a méhem.remélem így érthető hogy mit akarok ezzel mondani.:)másképp nem tudom elmagyarázni.és néha szúró fájdalmat is érzek ott.mitől lehet????
2010. febr. 26. 16:07
 6/7 anonim válasza:
Hát ha az első teszt 2 csíkot a második 1et mutatt akkor még mindig nem biztos semmi... de az alhasi fájdalom vetélés előtt is jelentkezhet a legbiztosabb ha nőgyógyászhoz mész el.
2010. febr. 26. 17:14
 7/7 A kérdező kommentje:
de vetélésről nem lehet szó mivel a teszt azt mutatta ki hogy nem vagyok terhes!de akkor mi lehet ez?nektek szokott ilyen lenni?mert nekem még sose volt ilyen
2010. febr. 26. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!