Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam éjszaka hogy terhes voltam és amikor már mennem kellett szülni akkor burkot repesztettek.és született egy gyönyörő kisfiam.amikor megszültem egyből a melkasomra tettük.amikor hazaengedett az orvos utközben megálltunk egy bababolt előtt.én elkezdtem sírni mert nem volt pénzem arra hogy a babának babakocsit kiságyt stb. vegyek.erre anyukám lerakott elém egy csomó pénzt és azt mondta mennyünk vásároljunk a kicsinek!ekkor elkezdtem sírni és kérdezte anyukám hogy minek sírok,én meg mondtam neki hogy féltem hogy nem tudok neki semmit se venni és mondtam neki hogy én mindent megakarok adni a kisfiamnak és hogy köszönjük a pénzt.szerintetek mit jelenthet?lehet azért álmodtam ezt mert nagyon szeretnék már kisbabát?21 éves vagyok és 5 éve vagyunk együtt a párommal és 2 éve lakunk együtt!2010. febr. 24. 12:26
1/7 anonim válasza:
A szülés egy álomban vminek v vkinek a szükségét jelenti a fiú szerencsét a sírás pedig örömöt jelent.
Tehát ebből az álomból sok mindenre lehet következtetni tehát jelenthetni azt h szükséged van 1 babára és ha elmondod a párodnak ő is örülni fog és még teherbe is esel:D
De persze más dolgokra is vonatkozhatnak.
2/7 A kérdező kommentje:
Szerinted annak van köze ehhez az álomhoz hogy kb.5 nappal ezelőtt csináltam egy terhességi tesztet és először egy csík jelent meg rajta.eléggé elkeseredtem,aztán leraktam a tesztet a földre és kb.5-6 perc múlva mentem megint megnéztem és egy nagyon halvány második csík jelent meg rajta.a páromnak nem mondtam ezt hiszen nem tudtam eldönteni hogy tényleg ott van e a második csík vagy csak halucinálok!?szerinted?
2010. febr. 24. 14:09
3/7 anonim válasza:
én nem az első vagyok, de már próbálkoztok a gyerek ügyben? mert ha igen, elképzelhető, hogy ezért van ez az álom... esetleg aggódsz amiatt, hogy jó szülő leszel majd, és hogy mindent megadj neki! :D de nem vagyok álomfejtő, nem bizti az egész:D
4/7 anonim válasza:
1. vok
Sztem lehet köze hozzá hisz mostanában biztos ezen gondolkoztál sokat, de el kéne végezned még 1 tesztet, h akkor most mi van de én úgy tudom h a 2. csík lényegtelen h halvány e v sem akk terhes vagy. Ha 2. teszi is u.ezt csinálja akk biztos.
5/7 A kérdező kommentje:
csináltam tegnap reggel még egy tesztet és azt mutatta hogy nem vagyok terhes!de 1 hete olyan furcsán fájdogál a hasam alja,de nem értem hogy miért,hiszen 11-én volt meg.amikor lépcsőzök vagy leülök olyan mintha lenne ott valami.olyasmi érzés mintha meglenne nagyobbodva a méhem.remélem így érthető hogy mit akarok ezzel mondani.:)másképp nem tudom elmagyarázni.és néha szúró fájdalmat is érzek ott.mitől lehet????
2010. febr. 26. 16:07
6/7 anonim válasza:
Hát ha az első teszt 2 csíkot a második 1et mutatt akkor még mindig nem biztos semmi... de az alhasi fájdalom vetélés előtt is jelentkezhet a legbiztosabb ha nőgyógyászhoz mész el.
7/7 A kérdező kommentje:
de vetélésről nem lehet szó mivel a teszt azt mutatta ki hogy nem vagyok terhes!de akkor mi lehet ez?nektek szokott ilyen lenni?mert nekem még sose volt ilyen
2010. febr. 26. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!