Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Akik most 20 évesek nem...

Akik most 20 évesek nem szenvednek nagyon ettől a vírus dologtól?

Figyelt kérdés
Én akkoriban minden hétvégén bulizni jártam, még szerencse, hogy már kinőttem belőle, de aki most fiatal?
2020. nov. 15. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Én sose jártam, de ez a 8-ra legyél otthon dolog túlzás. Az éjszakában a legritkább esetben vagyok kint, amikor utazás miatt nincs más választás, de egy programról van, hogy 10 óra körül érek haza. Az még teljesen jó, de most nem lehet, meg eleve azok a programok se amikre járok.
2020. nov. 15. 11:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem járok gyakran bulizni, de nekem sem jön át ez az este 8-ra otthon. Az egy dolog, hogy így nem tudok programokat szervezni, de akkor nem szabad az utcára menni amikor amúgy is kevesen vannak? Vagy ezt csak én nem értem?
2020. nov. 15. 11:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt én se értem, semmi értelme szerintem. De gondolom azért csinálják, hogy utána könnyebb legyen a többi korlátozást bevezetni, nem egyből a nappali kijárási tilalommal nyiltnak.
2020. nov. 15. 11:23
 4/5 A kérdező kommentje:
*nyitnak
2020. nov. 15. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
De igen, nagyon nem tesz jót ez a zárkózottság. Bár én nem járok/jártam sose bulizni, max úgy, ha a barátok elhívnának, de már a folyamatos félelem miatt így is elég kevés lehetőség volt a nappali szórakozási lehetőségekre/programokra, most aztán pláne. A szociális élet gyakorlatilag lekorlátozódik ezzel az internetre, pont mint tavasszal.
2020. nov. 15. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!