A ma kiadott közlönyben (11.04) nem tudtam felfedezni semmit a kocsmákról. Azok akkor maradhatnak nyitva? Csak a discok zárnak?
Index.hu-ról:
"A Magyar Közlönyből egyértelműen kiderül: a vendéglátóhelyek (a korábban hozott szabályoknak megfelelően) 11 óráig nyitva tarthatnak, csak a „zeneszolgáltatást főszolgáltatásként” nyújtó helyek nem nyithatnak ki, kivéve azokat, ahol a részvételhez előre megváltott ülőhellyel kell rendelkezni."
Kedves 1-es. Nem mintha magyarázattal tartoznék de akkor elmondom hogy miért érdekel. Én és a párom kocsmát üzemeltetünk és jelenleg nem tudjuk hogy kinyithatunk e.
Köszönöm a fenomenális hozzászólásodat, sokat segítettél.
De ha ennyire fontos számodra, igen szoktam olvasni. Nem is keveset. De inkább megveszem minthogy összetaperáljam azt amit előttem sokan mások.
Mennék én könyvtárba is de félek furán néznének rám ha kérnék egy korsó sört a könyv mellé. :D
Amúgy meg miért bánt az, hogy ki hova jár? Ha könytárat jobb szereted akkor menj oda, szerintem azok is nyitva vannak, és bemehetsz, vagy max házhoz hozatod a könyvet, hallottam hogy iylet is lehet sok helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!