Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen programokat lehet most...

Milyen programokat lehet most csinálni az otthon ülésen kívül?

Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Bevásárolsz hétvégére, elmész biciklitúrára, gyalogosan túrázol.
2020. nov. 14. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is túrára gondoltam főleg. Egyébként otthon is vannak bőven programok. Az filmezés, olvasáson kívül lehet írni, szobrászkodni, fényképezni, youtube karriert indítani, videójátékozni, online barátkozni emberekkel.
2020. nov. 14. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Tv,kirándulás,mézeskalácssütés,szex.
2020. nov. 14. 11:29
 4/5 tom ocean válasza:
nyelvtanulás, edzés
2020. nov. 20. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk én otthon sem csak ülök: nyelveket tanulok, olvasok, sorozatokat / filmeket nézek, játszom, főzök, új receptekkel kísérletezek, még egy OKJ-s képzés is belefért.

Szabadban: séta, futás, ugrókötél, túrázás (arra egész Magyarország ott van gyönyörű, változatos tájakkal), ki tudsz jelölni új célokat, mit szeretnél elérni mondjuk távban (túra, futás) vagy egyéb sportban. Ja, bicikli! Mondjuk én amúgy is azzal járok mindenhová, de most különösen jó! :)

2020. nov. 21. 13:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!