Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Zoo Café tapasztalatok?

Zoo Café tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Megéri elmenni vagy horribilisen draga? Konkrét árakat megköszönöm.

Az állatokat lehet simizni? Vagy kérni kell, es odaadják? Kislányom márciusban lesz 10 éves, és ha minden jól megy el szeretném vinni oda

2020. nov. 12. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia. Az árak Bp-hez viszonyítva reàlisak,főleg ha belegondolsz mennyi pénz ellátni azt a sok állatot.

Szerintem jó hely,főleg egy 10 évesnek élmény. Mi nem enni mentünk konkrétan. Menjetek ebéd után,ott meg egyetek egy sütit, igyatok egy forró csokit azzal olcsóbban megúszod. Mi is így csináltuk. Konkrét árat nem tudok,rég voltam. De nagy élmény volt. És előtte legalább egy héttel foglalj,mert utàna lehetetlen, teltház van.

2020. nov. 13. 08:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja..a pincérek viszik körbe az állatokat,időnként letesznek egy jószágot az asztalodra,kezedbe,nyakadba ( kígyót is). Nálam a süni jót aludt a sapimban az asztalon, barátnőmnél nyuszi volt,rajtam 2 kígyó. :D
2020. nov. 13. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!