Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tapasztalatok a ClipClaps...

Tapasztalatok a ClipClaps nevű pénzgyűjtő alkalmazással?

Figyelt kérdés

Az alkalmazás lényege, hogy vicces videók nézéséért cserébe ládákat ad az alkalmazás, amiből clapcoin-okat lehet nyitni (az alkalmazáson belül ez a pénz), amit át lehet váltani igazi pénzre (dollárra), amit végül paypal-ra át lehet utalni. Ezen kívül videók feltöltésével, meg alkalmazáson belüli játékokkal is lehet gyűjteni pénzt. Én napi 4-5 ezer clapcoin-t tudok összeszedni, ami 4-5 cent naponta.

Eleinte nem fűztem hozzá sok reményt, de próbaképpen paypalra átutaltattam 10 centet, és meg jött. Azóta kicsit nagyobb a lelkesedésem, most olyan 3 dollárom van eddig kb másfél hónap alatt, mióta letöltöttem. Viszont legközelebb már csak 10 dollár a minimum amit ki tudok váltani. Valaki ismeri ezt az alkalmazást? Megbízható?

2020. aug. 22. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Belegondoltál, mennyi értelme van csinálni? Másfél hónap alatt megkerestél 1000 forintot. Van, akinek ez az órabére. A tiéd - napi 1 óra befektetéssel számolva - 22 forintos órabér, és még a harmadánál sem tartasz a kifizetési limitnek.
2020. aug. 22. 12:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Alapból nem érné meg, de igazából meg tudtam oldani, hogy csak le teszem a telefonom, és hozzá se kell érnem és gyűjti a pontokat. Szóval így nekem tök mindegy, mert nem igazán kell foglalkoznom vele. Ha meg majd meglesz a pénz amit ki tudok venni, akkor örülhetek neki.
2020. aug. 22. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi erővel Testbirds-el jobban jársz, igaz random mikor van feladat de legalább általában 20 perc - 1 óra, és 10-20 eurot fizetnek átlagosan / teszt.
2020. aug. 23. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!